Magazin > Odnosi in prosti čas
86328 ogledov

Lunin mrk prinaša šoke: To čaka vaše znamenje

polna luna Shutterstock
Sončev je bil konec aprila, danes pa bo udaril lunin mrk, ki bo v škorpijonu.

"Konec aprila se bomo znašli med dvema mrkoma, ko bodo tančice med svetovi še zlasti tanke. Vse lahko občutite močneje, ker spoznavate, na katerih področjih se vaša volja razlikuje od volje Vesolja, kje se moramo spremeniti, da bomo v večji harmoniji z večjo in bolj ljubečo vizijo za življenje. Energija 20. aprila, ko se je v ovnu zgodil sončev mrk, je spodbudila, da so na plano prišla čustva. Sedaj pa se približujemo luninemu mrku v škorpijonu. Tako intenzivno bo, kot se sliši. Na drugi strani tega mrka bosta Merkur in Uran, kar pomeni, da nas čaka presenečenje oziroma šok, kar bo odprlo pot do globlje resnice. Vsaj eno področje življenja bo polno nepričakovanih dogodkov, kar bo na plano potisnilo veliko čustev, ki nam bodo podarila priložnosti, da stopimo v boljšo prihodnost, čeprav ta trenutno še ni jasna. Vemo, da se premikamo naprej," je razložila priznana astrologinja Nadiya Shah.

Kako bo mrk vplival na vas, je odvisno od hiše, v kateri se bo zgodil. Na katerih področjih bo na dan prišla resnica, ki bo morda boleča, a na koncu v vaše najvišje dobro, boste izvedeli, če preverite napovedi za sončno znamenje, ascendent in znamenje, v katerem imate Luno.

Oven
Šlo bo za moč in tudi vaše zmožnosti do dostopanja do različnih virov.

Bik
Zanje bodo v ospredju odnosi, tudi ljubezenski. Pripravite se na presenečenja in spremembe.

Dvojčki
Udarilo bo po vašem vsakdanu - zdravje, delo. Zelo jasno vam bo postalo, da morate kreniti v drugo smer.

Rak
Mrk bo vplival na vaše najgloblje želje. Lahko se zgodi tudi nepričakovan flirt, ki vas bo za vedno spremenil.

Lev
Vaš dom, bivanjska situacija, vaša prvotna družina ... Na neki način vas bo mrk poklical domov. Kupovanje, prodaja, nov sostanovalec ... Spremembe bodo hitre.

Devica
Presenetili vas bodo sorojenci, sestrične, bratranci, sosedi. Lahko se zgodi, da se bo v vas vzbudila nova radovednost, ki bo spremenila pravila igre.

Tehtnica
Zanje bo v ospredju denar, zapravljanje, samozavest, lastna vrednost, novi načini služenja, a tudi viri denarja, ki bodo izginili.

Škorpijon
Šlo bo za vas, vašo identiteto, poznavanje sebe. Čaka vas velik trenutek resnice, ki vas bo spremenil.

Strelec
Vaš čaka največje presenečenje. Izvedeli boste informacije o osebi, kraju ali situaciji, morda celo o sebi in tem, kar zares čutite. Resnica bo prišla na dan, a vedite, da se bo vse dobro izteklo za vas, čeprav morda na prvi pogled ni videti tako.

Kozorog
Presenetili vas bodo prijatelji. Na dan lahko pride resnica o nekom, ki ga poznate oziroma ste z njim sodelovali. Morda boste v prihodnje od ljudi okoli sebe pričakovali drugačne stvari.

Vodnar
Kariera, družbeni status, vaše poslanstvo ... Vse se lahko vrti okoli karierne priložnosti, ki ste si jo zelo želeli, sedaj pa boste spoznali, da si je v resnici ne želite. Lahko se pojavi nova priložnost, ki bo zaprla poglavje v vašem življenju ali pa boste spoznali, da ste na napačni poti.

Ribi
Vse se bo vrtelo o vaši poziciji na tem svetu, o filozofijah in verovanjih, tudi verskih, ki vas vodijo. Zaradi spremembe se lahko spremeni vaš pogled na svet. Lahko se zgodijo tudi nepričakovani konci sodnih procesov.
 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 12:25 05.maj 2023.

    Priznana astrologinja, hahaha. A ima mogoče tudi doktorat, hehehe.