Magazin > Odnosi in prosti čas
2105 ogledov

Manifestiranje: Zakaj vam v življenje ne uspe priklicati želenih stvari?

zakon privlačnosti
Zakon privlačnosti je vedno na delu, na žalost pa na naše življenje ne deluje vselej pozitivno.

Manifestiranje naj bi bilo zelo enostavno – zaželi si nekaj, verjemi, da je lahko tvoje, nato pa dovoli Vesolju, da ti željo izpolni. Mojstri manifestiranja pravijo, da si lahko v življenje na ta način prikličemo prav vse, kar si želimo. Kljub zelo enostavni formuli pa to večini od nas ne uspe. Kaj delamo narobe?

Najpogostejše napake pri manifestiranju želja

Zakon privlačnosti je tisti, ki omogoča manifestiranje. Gre za to, da naše misli vplivajo na našo vibracijo, kar posledično vpliva na naša življenja. Če bomo ves čas razmišljali o finančnih težavah, jih ne bomo nikoli odpravili. Ko pa bomo svoj um naučili razmišljati pozitivno, se bo naše življenje spremenilo na bolje. Da bi bilo manifestiranje uspešno, se morate energijsko uskladiti s tistim, kar si želite, in Vesolju dovoliti, da vam željo izpolni.

Mnogim pa kljub močni želi ne uspe spremeniti svojega življenja, za kar so ponavadi krive naslednje napake pri manifestiranju.

1. Osredotočate se na negativne stvari
Gre za najpogostejšo napako. Svoje misli morate usmeriti v to, kar si želite in ne v stvari, ki si jih ne želite oziroma ki jih nimate. Pri manifestiranju pa ni treba paziti le na misli, ampak tudi na besede.

2. Preveč pozornosti namenjate oviram
Zdi se, da ljudje začnemo avtomatično razmišljati o razlogih, zakaj nam nekaj ne bo uspelo oziroma zakaj določenih stvari nikoli ne bomo imeli. Takšno razmišljanje je zelo močno, zato ga je treba čim prej odpraviti.

3. Ne verjamete, da je želeno že vaše
Večina od nas si ves čas nekaj želi, s čimer ni prav nič narobe. Pri manifestiranju pa ni pomembno le to, da natančno opredelimo, česa si želimo, ampak da verjamemo, da je želeno že naše, saj se sicer z želeno stvarjo ne moremo vibracijsko uskladiti.

4. Ignorirate šesti čut
Ko ste energijsko usklajeni z željo, boste kmalu videli dokaz, da zakon privlačnosti deluje. Pri tem bodite pozorni tudi na navdihe, ki vas motivirajo k določenem dejanju. Poslušajte svojo intuicijo in ne sedite križem rok, če vam šesti čut govori, kaj morate storiti.

5. Ne počutite se dobro
Če ste v življenju z nečim zelo nezadovoljni – pa naj gre za partnerja ali službo, živite v stanju, ki blokira pomoč. Naredite vse, da v svoje življenje pripeljete več pozitivnega razmišljanja in veselja.

6. Preveč se trudite
Preveč razmišljate o tem, kako priti do želene stvari oziroma kako se bo želja uresničila. To je velika napaka, saj svoje misli spet osredotočate na pomanjkanje. Kot rečeno, je treba pri manifestiranju verjeti, da se je želja že izpolnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.