Magazin > Odnosi in prosti čas
309 ogledov

Mlajšim moškim so starejše bolj seksi

mlajši moški Profimedias
najnovejša raziskava je pokazala, da si moški od 20 do 29 let želijo starejše ženske, saj so bolj privlačne in seksapilne.

Organizacija Elite Singles je naredila raziskavo o željah moških in žensk ter ugotovila, da si moški vedno bolj želijo starejše ženske. Predvsem mlajši moški, ki so nad starejšimi ženskami navdušeni, saj se jim zdi, da so veliko bolj odločne, samozavestne in zapeljive.

Pred mesecem dni je organizacija OKCupid objavila, da ženske, ki so starejše od 22 let moškim niso več privlačne, saj naj bi pri teh letih njihova lepota in seksapil začela pojenjati. A očitno temu ni tako. Najnovejša raziskava je pokazala, da moški, stari med 20 in 29, najraje pogledajo za starejšo žensko.

Psiholog Sam Owen pravi, da preference mlajših moških povezuje z vedno bolj spreminjajočo se okolico in družbo: "Najverjetneje je vzrok za preference v tem, da so ženske vedno bolj močen del današnje družbe in da se ne pustijo zasenčiti. Moške privlačita moč in samozavest. Poleg tega mlajši moški opažajo, da imajo starejše ženske več obveznosti v življenju in vedo, kako se spopasti z izzivi. To se moškim zdi zelo privlačno, poleg tega pa se jim zdi, da je zveza s starejšimi lahko veliko bolj trdna in z manj nepotrebne drame."

Kar pa se tiče žensk, pa je raziskava pokazala, da imajo raje starejše moške. Če bi se spustile v razmerje z mlajšim, te ne razmišljajo o drastični razliki v letih – pristale bodo na povprečno tri leta mlajšega moškega. Kar pa se tiče starejših moških, si ne želijo nekoga, ki je starejši več kot 10 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.