Magazin > Lepota & telo
70 ogledov

Modne tudi med nosečnostjo

moda za nosečnice
1/6
Deha
Moda za nosečnice. Kupujte oblačila, ki jih boste nosile tudi, ko rodite.

Udobno. "V nosečnosti je pomembno, da so oblačila udobna. Udobnost pa zagotovo dajejo materiali, ki so prožni in zaradi te lastnosti rastejo s trebuščkom," je povedala modna oblikovalka Maja Štamol.

Praktične pajkice

Zelo praktične so pajkice oziroma ozke hlače iz elastičnega materiala za tiste, ki jim pajkice ne pristajajo najbolje. "Pajkice se namreč zelo prilagajajo tako nogi kot telesu in so včasih zelo "izdajalske", saj pokažejo tudi tisto, kar ne bi rade. K tej izbiri kombiniramo tunike ali obleke, ki so lahko iz elastičnih materialov in postavo poudarijo," je dodala Štamolova.

Gube za pomanjkljivosti

"Dobra izbira so tudi obleke, ki so stisnjene v predelu pod prsmi, kjer je ženska najožja in s tem daje postavi še vedno obliko. V našem ateljeju za nosečnice pogosto krojimo tudi ozke tunike ali obleke, ki so nagubane po telesu. Gube zelo lepo poudarijo postavo in skrijejo nepravilnosti," je pojasnila sogovornica. Kombinirate lahko tudi hlače, ozko majico, čez to pa daljši telovnik, ki ga prav tako stisnite pod prsmi, s čimer lepo oblikujete postavo. "Pas je lahko zelo preprost, lahko pa dekorativen in deluje kot modni dodatek."

Za večerno eleganco

Za večerno eleganco izberite tkanine, ki so že same po sebi bolj slovesne. Štamolova priporoča oblekico iz šifona do sredine kolen, ki je rezana pod prsmi, v spodnjem delu sproščena, pod prsmi pa stisnjena s satenastim pasom ali pasom z bleščicami. "Čez ramena dodajte suknjič ali šal, v katerega se sproščeno zavijete."

Tukaj si preberite nasvete Nike Veger za modno nosečnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.