Magazin > Odnosi in prosti čas
35249 ogledov

Moški se ženskam, rojenim v teh znamenjih, ne morejo upreti.

Horoskop.si Horoskop.si
To so največje zapeljivke!

Astrologi pravijo, da ženske, ki so rojene v teh znamenjih, izžarevajo poseben šarm.

Lev

Ženske v znamenju leva so polne samozavesti in strasti, zato vedo, kaj hočejo in kako to doseči ter so vedno v središču pozornosti nasprotnega spola. So očarljive in ​​pogosto navdihujejo druge. Zaradi potrebe po drami jo tisti, ki so del njenega življenja, pogosto poveličujejo in to ji zelo ugaja. Močne, elegantne in pogosto atletske postave pritegnejo pozornost okolice. Rade se naličijo in uredijo in v tem prav uživajo. Pripisati jim je mogoče številne talente, zato jih boste lahko med ostalimi zlahka prepoznali.

Škorpijon

Znamenje, ki izžareva neverjetno energijo, je škorpijon. Če vas želi zapeljati, ji bo zlahka uspelo, moški pa sploh ne bodo opazili, da jim je ukradla srce. Nihče ji ne more preprečiti namena ali se upreti njenemu šarmu. Te dame imajo pogosto lepe noge, široka ramena, vpadljiv obraz, čutne ustnice in prodorne oči. Pripadnice tega znamenja imajo skoraj vedno lepe in goste lase. Te ženske se ne ličijo pogosto, vendar je njihov izvrstni okus zelo opazen. Njihova lepota je vedno nadpovprečna, poleg moških pa jih obožujejo tudi otroci. Srečen je lahko moški, ki ga škorpijonka iskreno ljubi.

Strelec

Smisel za humor in srčnost strelke vplivata na moške bolj, kot si morda mislite. Najprej bo moškega zapeljala v prijateljstvo, nato pa mu zlezla pod kožo. Moški ne bodo nikoli pozabili teh žensk, ker imajo največje srce. Dame v znamenju strelca so najbolj čedne. So povprečne višine, atletske postave in imajo naravni talent, da izstopajo. Pogosto imajo lep in nekoliko podolgovat obraz, visoko čelo in izrazite svetle oči. Rade so oblečene športno in preprosto, ko pa se bodo morale pokazati v polnem sijaju, bodo to storile na pravi način. Ker so vedno izvirne, zlahka ukradejo pozornost. Ko se zabavajo, jih boste zlahka opazili v množici lepotic, saj njihova lepota in šarm prideta do izraza, še posebej, ko se dobro počutijo.

 

 

Komentarjev 6
  • Boschtjan Zupanchich 23:25 07.avgust 2022.

    Možno, samo, jaz Vem, da se Marsiakterim od njih lahko uprem, ... !!! ! !!!

  • wolfenstein 17:19 07.avgust 2022.

    Vedno eni in isti :)))))))))

  • molka 09:40 07.avgust 2022.

    in vase laznive pravljice