Magazin > Odnosi in prosti čas
331 ogledov

Moški, tako vas bo na kolenih prosila za seks

seks, predigra, moški, ženska Profimedias
Znano je, da moški potrebujejo manj časa, da se vzburijo, kot ženske. Zato moški, pozor! Predstavljamo vam nekaj trikov, kako žensko pripeljati do skrajnosti, ko vas bo prosila, da jo odpeljete v spalnico.

Ženske potrebujejo več časa, da se vzburijo, zato moški, prvo pravilo je, da ne hitite. Naredite vse, da vas bo na koncu na kolenih prosila, da jo odpeljete v spalnico in jo odpeljete na potovanje v "drugo galaksijo“.

Upočasnite

Seks ni tekma in na koncu ne boste dobili nagrade za prvo mesto. Nagrada naj bo njen užitek. Upočasnite tempo in svoj ritem. Počasi jo poljubljajte po celem telesu. Osredotočite se na njen vrat, vse ženske so nore na dober poljub na vrat.

Nagajajte ji

Začni te jo strastno poljubljati, nato se umaknite. Približajte svoje ustnice "kritičnim“ točkam telesa in se hitro umaknite. Nagajajte ji. Želela si bo, da se vrnete tja, kjer je poljub najslajši.

Mehki poljubi

Ko sta zunaj na večerji, na sprehodu ali celo na večerji z njenimi starši, jo v skritem kotu mehko a hkrati strastno poljubite. Želela si ji bom še več. Njene strasti se bodo prebudile in začutila bo, kaj ste želeli doseči, a ker ste na večerji, se morata vzdržati.

Govorite ji, koliko si jo želite

Dajte ji vedeti, da mislite samo nanjo, da si želite samo nje. Zašepetajte ji, da je najlepša ženska, kar ste jih spoznali. Le katera ne mara seksi šepeta?

Bodite nepredvidljivi

Torej, pred seksom ne bodite kot lenivec na kavču, naj ne bo vaš pametni mobilec vaš najboljši prijatelj. Lahko pa igro obrnete! Med tem, ko zdolgočaseno gledate televizijo, vstanite in jo vzemite v svoj objem, jo strastno poljubite, nato pa se umaknite. Pričakovala bo, da jo boste slekli na mestu a se bo zaradi vašega umika zmedla. Želela si vas bo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.