Magazin > Odnosi in prosti čas
56 ogledov

Mu je med seksom dolgčas?

seks Profimedias
Če pri partnerju opazite katerega od naštetih znakov, je skrajni čas, da se nad svojim spolnim življenjem zamislite ...

Pet znakov, ki razkrivajo, da mu je z vami med rjuhami dolgčas.

Kdaj ste nazadnje seksali?
Se ne spomnite, kdaj sta se s partnerjem nazadnje predajala strastem? Ste vedno vi tisti, ki naredi prvi korak? Če vaš moški ne kaže nikakršnega interesa za seks, potem je vaše spolno življenje v resnih težavah.

Na predigro rad pozabi.
Moški, ki preskočijo predigro, mislijo le nase ali pa bi se vas radi čim prej rešili. Tovrstno obnašanje ne napoveduje prav nič dobrega ...

Rutina ...
Vedno seksate v postelji in v istem položaju? Vprašajte se, kdaj ste nazadnje občutili strast ...

Nič več nežnosti?
Pomembno je, da si partnerja tako v spalnici kot tudi zunaj nje izkazujeta ljubezen. Če vas niti v postelji ne poboža več, je vaša zveza v resnih težavah.

Adijo!
Se po seksu takoj obrne na drugo stran ali pa odplazi iz postelje? Čas je za pogovor. Če spada me zadržane moške, ki neradi govorijo o težavah, prevzemite vajeti in ga presenetite. Kupite si novo spodnje perilo, presenetite ga goli, napišite mu vroča sporočilca … Možnosti je ogromno.

Komentarjev 1
  • AnzeSmolej 09:07 31.december 2015.

    V nasprotnem mišljenju žensk vam povem da desci rabimo včasih malce več kot pa da samo rečete greva sexat. Moški rabimo biti vzburjeni v glavi in ne v tiču. V tiču smo ko smo z žensko prve parkart, potem pa ...prikaži več rabimo več. Punce bo treba biti malce izvirni, potrudite se narediti da vas mora moški loviti, bodite izzivalne, namigujte na packarije, POSLUŠAJTE ga, včasih je treba na kolena pa mace orale, če ne gre drugače pa pripeljite še kakšno prijateljico, po možnosti bolj hudo od vas, pa bo žurka :) (malce resnice, ...v bistvu je vse resnica.)