Magazin > Odnosi in prosti čas
7 ogledov

Na pustolovščino z umirajočo psičko

 Lauren Fern Watt Instagram
Ko je Lauren Fern Watt izvedela, da njena psička Gizelle umira, je zanjo sestavila seznam stvari, ki jih mora pred odhodom v pasja nebesa še doživeti.

"V zadnjih mesecih z Gizelle sem hotela uživati in še bolj ceniti skupne trenutke. Nisem se želela osredotočati na žalost in dejstvo, da ima raka," je svojo odločitev, da se s psičko podata na nepozabno pustolovščino, razložila Lauren.

Na seznamu za Gizelle je bilo ogromno aktivnosti, med drugi vožnja s kaujem, izleti in neomejeno crkljanje ...

 

Snow day at the beach with Gizelle ❄️

A photo posted by Lauren Fern (@lfernwatt) on Dec 14, 2014 at 2:33pm PST



"Rekli so, da ne bo dočakala božiča, a sva januarja sedeli na plaži v Mainu, en dan prej pa je snežilo. Sprašujem se, ali je bil to Gizelin načrt. Da me odpelje na pustolovščino, med katero bova skupaj pristali na zapuščeni plaži," je v eseju o zadnjih mesecih s psičko zapisala Lauren, ki je svojega ljubljenega psa izgubila dan po obisku plaže. "Danes sem izgubila svojo najboljšo prijateljico. Gizelle je bilo najbolj čustveno in ljubeče bitje, ki sem ga poznala in ne morem vam povedati, kako zelo jo bom pogrešala. Skupaj sva preživeli veliko dogodivščin in z mano ostaja tudi v prihodnosti. Nebesa so dobila čudovitega pasjega angelčka. Počivaj v miru, Gizelle."

 

Well, this is going to be awkward. #howwillwetellher #fisharefriends

A photo posted by Lauren Fern (@lfernwatt) on Dec 14, 2014 at 6:32am PST

Komentarjev 1
  • patron 21:22 28.januar 2015.

    lepoooooooo,...... tam se je srečala z našim larsom....