Magazin > Odnosi in prosti čas
20957 ogledov

Najbolj perverzne ženske so rojene v tem znamenju

seks, ljubezen
Moški, ki z njimi pristanejo med rjuhami, so pravi srečneži. So ženske, ki ljubijo akcijo in nikoli ne obžalujejo svojih dejanj.

Ribi

Ženske, rojene v tem znamenju, veljajo za zelo čustvene, zato jim seks pomeni nekaj več kot le fizična izkušnja. Seks jih pomirja in hrani. Moškemu, ki so ga izbrale, bodo brez težav pokazale svoj pravi obraz. Pravemu moškemu hitro podarijo svoje telo in srce. Ribe redko varajo. Za ribe velja, da se zelo hitro ogrejejo za nasprotni spol, a se hkrati tudi zelo hitro tudi ohladijo. Redko dajejo še eno priložnost.

Oven

Če želite osvojiti žensko, rojeno v znamenju ovna, ji morate zagotoviti zadovoljstvo in vrhunski seks, piše Index. Če ji tega ne boste nudili, bo brez težav to našla kje drugje. Z drugimi besedami, moški, ki želi ostati ob ovnici, se mora pripraviti na njen ritem življenja. Ženske rojene v znamenju ovna vsak dan živijo, kot da je njihov zadnji. Takšna je tudi pri seksu.

Dvojčka

Ženske rojene v tem poletnem znamenju imajo rade grobo igro, a prav tako se ne branijo nežnim poljubom, pogovoru in objemom. Potrebujejo moškega, ki bo izpolnil vse njihove potrebe. Če vsega tega, kar si želi, ne dobi pri svojem izbrancu, naredi podobno kot ovnica – kar potrebuje, najde drugje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.