Magazin > Odnosi in prosti čas
74917 ogledov

Najboljše soproge so rojene v znamenju …

Par Profimedias
Je vaša partnerka rojena v enem od teh treh znamenj? Če je še niste zaprosili za roko, jo dajte čim prej!

Rak
Raki so občutljiva in nežna bitja, kar odlikuje tudi dobre žene, kajne … Rakice, ki ljubijo z vsem svojim srcem, naj bi za svojega partnerja naredile prav vse. Zadovoljstvo drugih je pri njih vedno na prvem mestu, zato so rakice odlične gospodinje in tudi zelo skrbne matere. Negativna lastnost rakic pa je njihova nagnjenost k dramatiziranju. Takšna pač je in to boste morali sprejeti. Od svojega partnerja ne zahteva veliko. Če jo boste spoštovali in podpirali, jo boste najbolj osrečili.

Lev
Rojene za ljubezen. Kadar so levinje zaljubljene, so iskrene in vdane. So pogumne, neustrašne in zelo sposobne. Kot matere so požrtvovalne, svojo družino varujejo kot prave levinje. Od partnerja pričakujejo neomajno podporo. To mu bodo vrnile z nežnostjo in nedeljeno pozornostjo.

Kozorog
Pod masko nedostopne ženske se skriva vrtinec čustev. So odgovorne, požrtvovalne in osredotočene – tako v poslu kot v zasebnem življenju. Ljubijo tradicijo, zato jim je družina zelo pomembna. Za tiste, ki jih ima rada, bo naredila vse in jih v vsem podpirala. Kot mati je kozoroginja stroga, a pravična. Od partnerja si želi predvsem iskrenosti. Zvezo s kozoroginjo ne moremo primerjati z ognjemetom, lahko pa jo primerjamo z ognjem, ki bo gorel večno.

Komentarjev 1
  • neuromouse 12:52 17.januar 2016.

    Domača naloga za avtorja članka: rodilnik. Glej zadnji stavek. Sicer pa lahko kot partner kozoroginje samo potrdim :-)