Magazin > Odnosi in prosti čas
199 ogledov

Najboljši zakonski partnerji so rojeni v tem znamenju

Ljubezen Profimedias
Je vaš dragi med njimi?

Nekatera znamenja so bolj primerna za skok pred matičarja, kot druga. Najboljše soproge naj bi bile rojene v teh znamenjih, sedaj pa smo preverili še, v katerem znamenju so rojeni moški, ki naj bi bili najboljši "material“ za poroko.

Raki in device
Če si želite družinske sreče v varnem in prijetnem gnezdecu, obdanim z belo ograjo, si poiščite moškega, ki je rojen v znamenju raka. Zanje bo družina vedno na prvem mestu. Radi gospodinjijo, so ponavadi dobri kuharji in odlični očetje, saj obožujejo otroke. Na partnerja se čustveno zelo navežejo, zato veljajo za zveste.

Vaš dom bo vedno kot iz škatlice, če se boste poročili z moškim, ki je rojen v znamenju device, saj mu gre nered na živce. Zelo radi vam bodo pomagali pri gospodinjskih opravilih, obožujejo pa tudi delo na vrtu. Brez pritoževanja bodo pospravljali za vami in ravno v tem se razlikujejo od žensk, ki so rojene v tem znamenju. Te vam bodo namreč glasno povedale, da niso vaša mama in da se umazane nogavice ne puščajo pod posteljo. Device so zelo odgovorne. Nanje se lahko vedno in povsod zanesete.

Finančno bodo za družino najbolje poskrbeli ...
Kozorogi in biki so znani po svoji ambicioznosti in želji po finančnem uspehu. Za družino bodo znali dobro poskrbeti, slaba stran pa je, da bodo kariero mnogokrat postavili pred družino. Tudi levi in škorpijoni bodo poskrbeli, da bo kruh na mizi, zavedajte pa se, da vam bodo dali jasno vedeti, da so oni tisti, ki pod to streho nosijo hlače. Obe znamenji sta obsedeni z nadzorom, zato z njima ni vedno lahko shajati.

Najbolj romantični pa so moški, ki so rojeni v znamenju tehtnice. Mnogi pravijo, da so ravno oni najboljši zakonski partnerji. To morda tudi drži, a le za tiste ženske, ki jih ne moti, da so v razmerju glavne.

Enako velja za ribice. Tudi one se namreč rade podrejajo, sanjajo in pozabijo na svoje odgovornosti. Z njimi boste doživeli mnogo romantičnih trenutkov, vse pomembne odločitve pa bodo pristale na vaših plečih. 

Najbolj zabavno bo s temi znamenji
Najtežje se vežejo moški, ki so rojeni v znamenju ovna, dvojčka, strelca ali vodnarja, saj ljubijo svobodo. So pa pri dekletih vedno zaželeni, ker je v njihovi družbi zelo zabavno. Zakon s temi znamenji bo podoben ljubezenski aferici, polni razburljivih trenutkov. Čez čas pa se lahko zgodi, da vam bo šel na živce, saj se je na te moške, menda, zelo težko zanesti.

Komentarjev 1
  • smejka 19:55 20.september 2016.

    To o raku ne drži...preverjeno!