Magazin > Odnosi in prosti čas
8335 ogledov

Najhujši dan v letu: Kako preživeti 19. junij 2019?

astrologija
Svarilo priznane astrologinje dviguje veliko prahu.

Na današnji dan bosta Mars in Merkur nasproti Plutona, kar nad nas prinaša katastrofalno energijo. Priča bomo prepirom in merjenjem mišic.

Gre za zelo redek nebesni pojav, je za spletno stran Vice povedala astrologinja Annabel Gat. “Priča bomo drami iz Igre prestolov, a na 20. potenco. /.../ Merkur obvladuje um in komunikacijo. Vse se vrti okoli pogajanj. Mars je planet akcije in vojne. Pluton zmore oboje, in to še veliko močneje. Gre za težko energijo,” pravi strokovnjakinja.  

Pretekli teden so se v nas nabirala čustva, saj se je približevala polna luna, ki je bila v ponedeljek. Bili smo ali preveč paranoični ali pa preveč naivni. Stanje bo danes še hujše.

Kako preživeti današnji dan?

To svetuje astrologinja!


1. Bodite zelo pozorni med prometno konico
To na srce polaga še zlasti tistim, ki se prevažajo z javnim prevozom in bodo obdani z drugimi potniki. Vsi bomo nekoliko bolj živčni. Če se vam ne bo nikamor mudilo, verjetno ne boste naleteli na težave.

2. Čim manj kofeina
Danes naredite vse, da se pomirite. Kavo raje zamenjajte za kamilični čaj. Obdajte se s pomirjajočimi vonjavami, globoko dihajte in meditirajte.

3. Ne razmišljajte o maščevanju
To energijo raje usmerite v doseganje svojih ciljev.

4. Izogibajte se prepirom
Če je le mogoče, se izognite pogovorom, ki lahko vodijo v prepir. Zavoljo miru je danes dovoljeno tudi to, da ljudem ne pokažete svojega pravega jaza oziroma da se ugriznete v jezik in zamolčite svoje mnenje - tudi če so vaši nameni dobri. Če je treba, izrecite kakšno belo laž … 

5. Jezo danes stresajte na predmete in ne ljudi.

6. Iščite srečne konce in produktivnost

Mars je tudi vladar nožev in mečev, zato se bo v mnogih pojavila želja po rezanju vezi. Temu se danes izognite … Če si že dalj časa želite nove službe ali vam gre partner na živce, s slovesom raje počakajte, da vam ne bo že jutri žal.
 

Komentarjev 5
  • praufo 13:16 19.junij 2019.

    ja bliža se 21. junij, ko naj bi bila še večja štala ... tudi to bo minilo

  • Pepe007 12:40 19.junij 2019.

    Pa ravno danes se dan in počutje dobro razvijata. A sem slučajno v vzporednem vesolju?

  • Lion007 09:43 19.junij 2019.

    Zdaj vem, zakaj sem nadrl sina, fotra in mamo. Prokleti planeti.