Magazin > Odnosi in prosti čas
57 ogledov

Največje napake žensk v postelji

seks Profimedias
Katere so tiste največje napake, ki jih lahko ženske, sicer z dobrimi nameni, ustvarjajo za vrati spalnice? Predstavljamo širok spekter napak in napakic, ki pa so v svojem bistvu lahko povsem odpravljive.

1. Da ne povedo, kaj res želijo

Verjetno ga dopolnjujete tako pri željah glede hrane, kot tudi izbire filmov, ki si jih ogledata ob večerih … Zakaj torej ne bi izrazile svojih želja tudi v postelji?

2. Da se pretvarjajo, da doživijo orgazem

V primeru pretvarjanja vse skupaj lahko postane ena velika debela laž. In še najpomembnejše, zakaj ne bi počakale, da pride do realnega orgazma in bi ga imaginarno ustvarile že pred dejanskim užitkom?

3. Da so preveč sramežljive

Brez potrebe je v postelji vklapljati sramežljivost, če si pravzaprav želite nečesa novega in vznemirljivega …

4. Da preveč razmišljajo

Ne razmišljajte preveč, saj okupirane misli ne bodo vodile do odličnih orgazmov …

5. Da se pretvarjajo, da so bolj izkušene, kot v resnici so

Včasih se ženske v želji biti kar se da seksi, poskušajo preleviti v videz porno zvezde in si nadeti dotične vzorce vedenja. Veliko bolj privlačno pa v resnici je, če ste iskrene! 

6. Da ne predlagajo seksa

Vsak moški bo cenil tudi eksplicitni seksualni pristop, zato se pri tem ne delajte sramežljivih …

7. Da so med seksom tiho

Tukaj sicer ni mišljeno, da se pri vzdihih pretvarjate, a obenem je jasno, da se s tistimi pravimi vzdihi v postelji ne zadržujete, saj bodo slednji samo še bolj stimulirali vašega partnerja.

8. Da preveč skrbijo, kako izgledajo

Do sebe ste vse prevečkrat samokritične že v vsakdanjem življenju. Čeprav je določena mera kritičnosti in realne ocene pravzaprav zelo priporočljiva, pa prevelike stopnje slednje ni potrebno nositi v spalnico ... 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.