Magazin > Odnosi in prosti čas
83 ogledov

Napotki za dvig libida

seks Profimedias
Strokovnjaki za seks svetujejo številne načine za dvig libida - od naravnih afrodiziakov do minimiziranja stresa na delovnem mestu ...

Pričnite s predigro že na delu

Seksualna strokovnjakinja Yvonne Fulbright priporoča pričetek predigre že v času, ko je vaš partner lokacijsko še precej oddaljen od vas, na primer – na delu. Pošljite svojemu partnerju seksi tekstovno sporočilo, ki bo nedvomno vplivalo na dober pričetek samega vzburjenja, še preden pridete domov, svetuje omenjena strokovnjakinja.

Poskrbite za seksi hrano

Obstajajo naravni afrodiziaki, ki lahko izjemno prispevajo k dvigu libida. Sem vsekakor velja vključiti: avokado, vrtne jagode, robide, brokoli, fige, lubenice, jajca, zeleno solato in ingver.

Poskusite s spremembo lokacije

Psiholog in strokovnjak za odnose, dr. Joel Black, predlaga spremembo lokacije, ki lahko nedvomno vodi do povišanega vznemirjenja in bolj zanimive seksualne izkušnje z vašim partnerjem.

Minimizirajte stres na delovnem mestu

Če je le mogoče, minimizirajte stres na delovnem mestu, saj ima negativen učinek na vaš libido, so pokazali izsledki številnih raziskav. Začnite meditirati in v svoj vsakdan vključite čim več telesnega napora in obenem tudi kakšen kozarec vina za sprostitev ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.