Magazin > Odnosi in prosti čas
325 ogledov

Napoved: Vam bodo številke prihodnje leto naklonjene?

numerologija Shutterstock
V katerem numerološkem letu boste prihodnje leto in kaj pomeni.

Priznana slovenska numerologinja Lili Sorum pravi, da leto 2017 prinaša novosti. "Samo leto bo pod vplivom števila 1, ki označuje napredek, nove začetke, preboje in svežino ter do sedaj še nepoznano energijo. Težko bi resnično predvideli, kaj vse nas bo presenetilo, zagotovimo pa lahko, da gre v smeri napredka. Končno. Dogodki, ki nas bodo pretresli, bodo namenjeni  prebujanju. Pripravimo se na leto presenečenj, ko bo tudi sama narava pokazala, da si je niti slučajno ne moremo podrediti. Leto 2016 je označevalo zaključevanje in obdobje zdravljenja na vseh nivojih. Leto 2017 pa prinaša logičen naslednji korak: napredek.

Slovenija je bila v letu 2016 v svojem osebnem letu 4, ki označuje zelo počasne premike, korenit pogled v sam sistem in njegove temelje. Občutek ujetosti ali zasidranosti v takšnem obdobju ni nič nenavadnega. Verjemite, da bo leto 2017 drugačno! Slovenija prehaja v leto 5, ki nosi spremembe na vseh področjih, tudi nihanja in negotovost, pravi Sorumova. "Te spremembe niso nujno pozitivne ali povezane z napredkom (kot velja za svet in nas na splošno). Velika verjetnost je, da bomo s kratkoročnimi rešitvami na nivoju sistema predvsem v prvi polovici leta večkrat brcnili v temo. Pričakujemo lahko večjo odprtost, povezovanje s tujino in gibanj, ki bodo zahtevala več svobode. Kjer smo se v 2016 počutili ujete, bomo iskali poti ven iz jarma; pa naj gre za osebne odnose ali davčno reformo.“

Vsak izmed naj se pripravi na hitro leto. "Omahovanje in neodločnost ne bosta zaželeni. Izjemno pomembno bo, da živimo svojo resnico in ne kimamo pričakovanjem okolice. Energija leta nas vabi naprej, v smeri našega osebnostnega, duhovnega in čustvenega napredka; predvsem pa po stezicah učenja. Negujmo sebe kot unikatno bitje. Kopiranje, ponavljanje za drugimi in podrejanje naj bo stvar preteklosti.“

V katerem numerološkem letu boste vi?

Formula za izračun numerološkega leta se glasi:

Dan + mesec rojstva + 2017

Primer za osebo, ki je rojena 2. avgusta:
2 + 8 + 2017 = 2027
2 + 0 + 2 + 7 = 11
1 + 1 = 2

Osebno leto pod vplivom števila 1
Čas novih začetkov. Preboj. Korak naprej. Od vas se pričakujeta neodvisnost in samoiniciativnost. Vse bo nekako na vaših ramenih, odvisno od vas. Tudi sami se boste več ukvarjali s seboj. Hitro leto. Zadeve se bodo premikale bliskovito. Na počitek in lenobo raje pozabite. Pogumno se lotevajte novih projektov in ne odlašajte. Možno je, da vam bo prijalo nekaj več časa za sebe in svoje (nove seveda) projekte.
 
Osebno leto pod vplivom števila 2
Obdobje povezovanja. Mnogo bolj počasno leto kot lansko (torej 1), zato potrpežljivo. Zadeve se bodo prelagale, podaljševale, kot bi bili v nekaki marinadi neodločnosti. Delajte na komunikaciji in odnosih. Učite se sprejemanja in počivanja. Prijala vam bosta družba in pogovor. Vsega se boste raje lotevali v družbi – torej, ravno nasprotje letu poprej. Ne bodite nalepka in dovolite okolici dihati. Vzemite si čas za ljubljene.
 
Osebno leto pod vplivom števila 3
Leto srečnih naključij. Leto notranjega otroka, bujne domišljije in presenečenj. Otroške sanje so ponovno pomembne. Obenem se lahko sprožijo (znova) otroški strahovi in odpirajo še neozdravljene čustvene rane. Obdobje veselja ter čas osebnih čudežev, kadar smo v stiku z notranjim otrokom. Zavedajmo se, da smo v temu letu ranljivejši in zato se lahko zgodi, da vsako pripombo kaj hitro dojamemo kot osebni napad.
 
Osebno leto pod vplivom števila 4
Temelji so pomemben del življenja in v tem času jih polagamo. Smo resnejši, odgovornejši. Možna so podoživljanja preteklosti, analiziranje družinskih korenin in svojega bistva. Krepimo občutek varnosti. Pomemben čas za fizično telo, zato mu namenimo nekaj več pozornosti. Dogajanje se odvija počasneje, lahko nas prežema strah. Namen tega leta je delo na temeljih življenja ter gradnja prihodnosti v obliki načrtovanja.
 
Osebno leto pod vplivom števila 5
Sprememba je edina stalnica v tem času. Obdobje nihanja, negotovosti, spremembe in predvsem razsežnosti. Namen tega leta je prepoznavanje globine in širine življenja ter sebe. Novosti tega leta so namenjene predvsem spoznavanju drugačnosti in se verjetno ne bodo obdržale. Število 5 označuje čutnost in senzibilnost, možne so avanture: Če ste preresni ali strahopetni, je to čas tveganj in želje po predrznosti. Aktivno leto.
 
Osebno leto pod vplivom števila 6
Čustveno najbolj intenzivno osebno leto. Obdobje preizkušenj na področju odnosov. Ključnega pomena: Ljubezen do sebe ter presoja ali odnos temelji na ljubezni, resnici ter spoštovanju? Lahko je zelo boleče obdobje, saj se marsikdo (tudi mi sami) lahko pokaže v pravi, ne prav ljubeči luči. Odnosi, ki se v tem času končajo, so odnosi, ki niso kvalitetni. Pričakujmo vrtoglave scene naravnost iz telenovele. Dihajmo.
 
Osebno leto pod vplivom števila 7
Po čustveno napornem letu 6 potrebujemo počitek in prehajamo v čas čustvenega odmika. Radi imamo več časa za sebe, za osebno intimo ter tišino. To je obdobje osebnostne in duhovne rasti, analiziranja, razmišljanja, življenjskega učenja. Privlači nas misticizem in nepojasnjeno. Okolica nam bo morda očitala, da smo asocialni ali odmaknjeni; nič ne de – primerno skomunicirajmo, da potrebujemo nekaj osame in časa za zase.
 
Osebno leto pod vplivom števila 8
Sedaj pa je čas za posel in finančni razvoj. Deležni bomo uspeha le, ko smo na poti svojega poslanstva in iskrenosti. V tem času smo lahko čustveno bolj hladni. Razmišljamo bolj trezno (posledica leta 7) in racionalno. Želimo razumeti in nato presoditi, kaj učinkuje. Časa, energije in pozornosti ne želimo zapravljati. V temu letu se nam lahko življenje postavi na glavo. Sama struktura se lahko hitro zamenja.
 
Osebno leto pod vplivom števila 9
Obdobje zaključevanja; torej žetve. Ozrimo se 8 let nazaj in opazujmo, kako smo sami pridelali rezultate, ki jih imamo. V tem času lahko pričakujemo večjo razpoznavnost, tudi slavo; zatorej pazite na glas, ki seže v deveto vas. Znova bolj čustveno leto, katerega namen je temeljito čiščenje. Odpravite odnose, navade, osebe in predmete, ki vas ne krepijo. Simbolično pripravljamo prostor novemu, ki prihaja v osebnem letu 1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.