Magazin > Odnosi in prosti čas
276 ogledov

Nasveti za samske ženske

ženska, 1930, samska ženska Profimedias
Samskim ženskam od nekdaj prijazni sorodniki ali znanci želijo priskrbeti partnerja. Pred 76 leti so jim pripravili cel seznam napotkov, ki naj bi jim zagotavljali uspeh.

V reviji Click Photo-Parade so hoteli samskim ženskam olajšati iskanje partnerja. Sestavili so zbirko nasvetov, ki bi se jih ženske morale držati in uspeh bi bil zagotovljen. In kaj so zapisali?

Ne oblačite se pred moškim
Če želite ohraniti čar, bodite urejene pred njegovim prihodom. Poleg tega najbrž ne želite, da bi vas moral čakati. Ključ do uspeha se skriva tudi v tem, da ga pričakate z nasmehom na obrazu. 

Pazite, kako sedite
Pomembno je, da se ženska lepo usede in ne sedi z razkrečenimi nogami. Med pogovorom ne smete delovati zdolgočaseni, tudi če vam je dolgčas. Bodite pozorni in nikar ne žvečite. Če pa že morate, bodite pri tem diskretni in imejte zaprta usta. 

Ne sposojajte si njegovega robčka
Moškim ni všeč, če si dekleta sposodijo njihove robčke in jih zamažejo s šminko. Za make up poskrbite na samem, ne pa tam, kjer vas lahko vidi. 

Ne bodite lahkomiselne
Lahkomiselne ženske nikoli ne privlačijo gospodov. Med plesanjem ne govorite, saj si moški takrat želijo plesati in nič drugega. 

Če rabite modrček, ga nosite
Nosite modrček, če ga potrebujete. Ne vlecite za steznik. Pazite tudi na to, da vaše nogavice ne bodo zmečkane. 

Ne dotikajte se ogledala v avtu
Vzvratno ogledalo v avtomobilu ni namenjeno ženskam, da v njem preverjajo, ali se jim je razmazal make up. Moški ga potrebujejo za vožnjo. 

Brez ljubkovanja v javnosti
Pomembno je, kako se obnašate v javnosti. Nikar ga ne ljubkujte in ne izražajte mu naklonjenosti v javnosti. Takšno obnašanje je dokaz slabega okusa in je zanj zgolj ponižujoče. 

Posvetite se mu v celoti
Čeprav poznate natakarja v restavraciji, ki sta jo obiskala, ga vljudno pozdravite in naj ostane pri tem. Vsekakor ne smete z natakarjem razpravljajti o vaših preteklih zmenkih. Moški si zaslužijo vso vašo pozornost. 

Ne govorite o oblekah
Obleke moških ne zanimajo. Ustrezite jim in jim polaskajte tako, da govorite o stvareh, ki zanimajo njih. 

Ne kažite čustev
Moški ne marajo solz, še posebej na javnih krajih. Ne zatekajte se k čustvenemu izsiljevanju, da bi ga prisilile k nečemu, kar si (še) ne želi. 

Previdno z alkoholom
Ne poglejte pregloboko v kozarec, saj moški pričakuje, da se boste ves čas obnašale dostojanstveno. Ne koketirajte z drugimi moškimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.