Magazin > Odnosi in prosti čas
5451 ogledov

Ne boste verjeli, kdo prihaja v Ljubljano!

jay shetty Facebook
Marca in maja bomo v Ljubljani gostili dve znani imeni …

23. in 24. marca v našo prestolnico prihaja terapevtka Gaia Pollini, svetovno znana soavtorica K**c gleda knjig in soustanoviteljica K**c gleda gibanja. (The F**k It Life). Skupaj s Katjo Kovačič Čakarmiš, priznano vaditeljico terapevtske joge, bosta pripravili "posebno, globoko, transformativno delavnico za ženske: Preprosto in samo – Ti“.

Gaia bo skozi terapevtske procese (body work, somatsko doživljanje, terapevtsko dihanje…) ponudila vpogled v t.i. prilagoditvene mehanizme, v načine delovanja, ki jih razvijemo v zgodnjih otroških letih, pravzaprav od spočetja naprej, in jih nato preigravamo v sebi pomembnih odnosih skozi življenje.

Več o tem dogodku najdete TUKAJ.

Slovence bo motiviral tudi Jay Shetty

19. maja pa v Ljubljano prihaja eden največjih motivacijskih govorcev današnjega časa, Jay Shetty. Britanec ima tri milijarde ogledov na kanalu YouTube ter več kot 20 milijonov sledilcev na Facebooku. Je dobitnik številnih prestižnih nagrad, revija Forbes ga je uvrstila celo na lestvico "Forbes 30 under 30", ta predstavlja 30 najvplivnejših ljudi, mlajših od 30 let.

Jay bo obiskovalcem podal nasvete, kako spustiti pretekle bolečine, pozdraviti odnose in izgube, kako se soočiti z občutki manjvrednosti in tudi, kako prevzeti nadzor nad svojimi odločitvami, se osredotočiti, dobiti motivacijo, se soočiti s pritiski modernega sveta in uporabljati odlične vaje proti stresu. Razkril pa bo tudi navdih za nove navade, ki prinašajo uspeh, kreativne ideje, manifestacijo, postavljanje ciljev in še in še.

Več o tem dogodku najdete TUKAJ.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.