Magazin > Odnosi in prosti čas
3664 ogledov

Ne veste, pri čem ste? Ta znamenja težko izražajo svoja čustva!

prepir
Nekatera znamenja imajo debel oklep in skrivajo svoja čustva. Težko se nekomu popolnoma odprejo, saj jih je strah, da bi bili razočarani.

Rak
Najbolj občutljivo in čustveno znamenja zodiaka. Znajo se spopasti s svojimi čustvi, zelo težko pa jih pokažejo, ker jih skrbi odziv drugih. Bojijo se zavrnitve in tudi tega, da bi bili narobe razumljeni, zato svoje občutke raje obdržijo zase. Ko nekomu zaupajo, se jim odpre nov svet. Bodite potrpežljivi, saj so osebe, ki so rojene v tem znamenju, znane tudi po tem, da so idealni partnerji in zelo ljubeči. A le, če se ob vas počutijo čustveno varne. Zelo pomembno jim je namreč stabilnost.

Device
Device so sramežljive in se raje kot v soju luči okopajo v samoti oziroma skrivajo v kotu. Neradi govorijo o svojem zasebnem življenju in četudi mnogi menijo, da gre za hladne in nedostopne ljudi, to ne drži. Tudi device so zelo občutljive, a tega ne bodo pokazale. Kako je videti njihov čustveni svet, vedo le one. Tudi to znamenje potrebuje čustveno varnost. Ko vas bodo device spustile bližje in se vam odprle, boste spadali med največje srečneže na tem planetu. To znamenje je zelo osredotočeno na svojega partnerja. Zelo so zvesti in znani po tem, da bodo storili vse, da bi bil njihov partner srečen.

Škorpijon
Ljubijo skrivnosti in so zelo dobri opazovalci. O svojih občutkih pa neradi govorijo, tudi zato, ker so zelo nezaupljivi. Svoja čustva, ki so izredno močna, saj veljajo za najbolj strastno znamenje, skrivajo za banalnimi temami, in to vse dokler ne bodo razumeli, kakšne namene imate z njimi.

Vodnarji
V javnosti svojo strastno plat skrivajo. Njihovo obnašanje bo vedno umirjeno, saj ne želijo prepirov in nepotrebne drame. Zaradi takšnega obnašanja pa vodnarje težko oceniti. Mnogi zato menijo, da so hladni in introvertirani, a temu še zdaleč ni tako. Škoda, ker gre za zares zabavne in ljubeče osebe, a le, če vam bodo dovolj zaupali in vam pokazali svojo pravo naravo.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.