Magazin > Odnosi in prosti čas
16 ogledov

Neoposvetovalnica – Prvi materinski dan

Neoposvetovalnice Neocelica Žurnal24 main
Od poroda vas loči le še nekaj mesecev, morda celo tednov in verjamemo, da se že pripravljate na novo starševsko vlogo, sploh če gre za vašo prvo nosečnost, ki je zaznamovana z najrazličnejšimi odločitvami.

Od poroda vas loči le še nekaj mesecev, morda celo tednov in verjamemo, da se že pripravljate na novo starševsko vlogo, sploh če gre za vašo prvo nosečnost, ki je zaznamovana z najrazličnejšimi odločitvami. Ena izmed teh odločitev je prav gotovo tudi odločitev o shranitvi matičnih celic vašega novorojenčka. Ob poplavi vseh informacij in ponudnikov je težje objektivno in brez pritiskov določiti pomembnost shranitve matičnih celic, zato so se v družbi Neocelica odločili, da vsak mesec pripravijo Neo-posvetovalnico, namenjeno  vsem vašim morebitnim vprašanjem, ki se porajajo okrog odvzema in shranjevanja matičnih celic. Enourni predstavitvi vsakokrat prisostvuje tudi mag. Stanko Pušenjak,  ginekolog in porodničar, ki je spremljal veliko število nosečnosti in prisostvoval pri mnogih porodih ter se zaveda pomembnosti odvzema in shranjevanja matičnih celic (več informacij o aktualnih datumih posvetovalnic na www.neocelica.si in družabnih omrežjih).

Družba Neocelica vas vabi na Praznovanje prvega materinskega dne, ki bo v  četrtek, 27. marca, ob 17. uri na sedežu Neocelice, na Bravničarjevi ulici 13 v Ljubljani. Praznovanja se bo udeležil tudi dr. Stanko Pušenjak, ki bo poskusil odgovoriti na vprašanja, s katerimi se srečujete bodoči starši, hkrati pa bo predstavil, kako lahko že ob rojstvu obdarite svojega otroka. 

Pustite se razvajati, še preden vas bitjece, ki ga nosite pod srcem, pokliče »mama«. Svoj prvi materinski dan preživite skupaj z ostalimi bodočimi mamicami in praznujte skorajšnji prihod novega družinskega člana. 

Baby Center in Philips Avent za vsako udeleženko Prvega materinskega dne pripravljata simpatično presenečenje.

Prijave zbirajo na telefonski številki 080 88 48,  na elektronskem naslovu info@neocelica.si ali preko Facebook-a.

Mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar z Ginekološke klinike UKC Ljubljana, je ugleden strokovnjak za perinatalno medicino. Spremljal je na stotine nosečnosti in pomagal na svet mnogo dojenčkom. Dobro pozna bodoče matere in očete, njihov pogum in njihove skrbi. Že vrsto let aktivno sodeluje s spletno stranjo Med.over.net kjer je moderator foruma ABC ginekologije in porodništva.