Magazin > Odnosi in prosti čas
409 ogledov

Nevarno: Ne pihajte ji v vagino, raje ji pihajte na dušo

Bolečina Profimedias
Verjetno o tem niste slišali veliko, verjetno še nikoli tega niste prakticirali … Kaj zamujate?

Nekateri pari poleg vsega ostalega, kar poznamo v postelji, prakticirajo tudi 'pihanje v nožnico' kot del predigre in stimulacije.

Ženske, ki prakticirajo takšno vrsto oralnega zadovoljstva pravijo, da ni boljšega občutka kot, ko ji moški med oralnim seksom vsake toliko tudi malo pihne v nožnico. A, kot piše portal Žena Blic, se dame ne zavedajo, da je lahko pihanje v vagino zelo nevarno – pojavi se lahko tudi arterijska zračna embolija. To je potrdil tudi Michael Baden, newyorški zdravnik, ko je sodeloval pri raziskavi umora, kjer je moški trdil, da je partnerica umrla po tem, ko se je zadušila z njegovim penisom: "Slišal sem že za marsikater vzrok, zakaj je nekdo umrl zaradi seksa, a ta scenarij je nemogoč. Poznam kar nekaj primerov, kjer je ženska umrla, ker ji je moški pihnil zrak v nožnico."

Cosmopolitan pa je zapisal, da je pihanje v nožnico lahko usodno za žensko, a v zelo redkih primerih. "Zadeva je zanjo lahko usodna, ko moški piha tako silovito, da ne more nič zraka uiti iz nožnice. A seveda, je to zelo redek primer, vseeno pa ne priporočamo prakticiranja takšne vrste oralnega seksa," je zapisala Alice, svetovalka priljubljene ženske revije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.