Magazin > Odnosi in prosti čas
212 ogledov

Nevarno: Ne pihajte ji v vagino, raje ji pihajte na dušo

Bolečina Profimedias
Verjetno o tem niste slišali veliko, verjetno še nikoli tega niste prakticirali … Kaj zamujate?

Nekateri pari poleg vsega ostalega, kar poznamo v postelji, prakticirajo tudi 'pihanje v nožnico' kot del predigre in stimulacije.

Ženske, ki prakticirajo takšno vrsto oralnega zadovoljstva pravijo, da ni boljšega občutka kot, ko ji moški med oralnim seksom vsake toliko tudi malo pihne v nožnico. A, kot piše portal Žena Blic, se dame ne zavedajo, da je lahko pihanje v vagino zelo nevarno – pojavi se lahko tudi arterijska zračna embolija. To je potrdil tudi Michael Baden , newyorški zdravnik, ko je sodeloval pri raziskavi umora, kjer je moški trdil, da je partnerica umrla po tem, ko se je zadušila z njegovim penisom: "Slišal sem že za marsikater vzrok, zakaj je nekdo umrl zaradi seksa, a ta scenarij je nemogoč. Poznam kar nekaj primerov, kjer je ženska umrla, ker ji je moški pihnil zrak v nožnico."

Cosmopolitan pa je zapisal, da je pihanje v nožnico lahko usodno za žensko, a v zelo redkih primerih. "Zadeva je zanjo lahko usodna, ko moški piha tako silovito, da ne more nič zraka uiti iz nožnice. A seveda, je to zelo redek primer, vseeno pa ne priporočamo prakticiranja takšne vrste oralnega seksa," je zapisala Alice, svetovalka priljubljene ženske revije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.