Magazin > Odnosi in prosti čas
58 ogledov

Njegov pes razkriva, kakšen je med rjuhami!

moški pes Profimedias
Ima vaša simpatija kosmatega prijatelja? Če ima moški, v katerega ste se zagledali, psa, vam lahko pasma kosmatinca razkrije, kakšen je vaš izbranec v postelji!

Pomeranec
Njegov lastnik ve, kako pomembno je, da se ne pusti manipulirati, zato tega niti ne poskušajte. Ko se pri njem stvari zapletejo in ko se spreta, ne pozabite, da samo laja in ne grize.

Mops
Ljubitelji te pasme so zelo ljubeznivi in občutljivi. Lastniku mopsa lahko brez problema zaupate in se mu izpoveste. Potrpežljivo vas bo poslušal in vse vaše skrivnosti bo obdržal zase. Zavedati se morate, da bo psiček zanj vedno na prvem mestu. Rad ima mirne zmenke, branje poezije in vroče igrice s hrano v postelji.

Pittbull
Moški, ki po mestu sprehaja pitbulla, ima vse stvari pod nadzorom. Je glavni v družbi in v službi. Ampak dekleta pozor, naj vas ne prelisiči njegova groba zunanjost in njegov možat pristop, znotraj se skriva nežna duša, ki obožuje muckanje in nežne poljube. A tudi groba igra mu ni tuja.

Nemška doga
Njen lastnik se zaveda, da je velikost pomembna, poleg tega pa je rad v središču pozornosti. Najraje ima vikende, ko cele dneve preživita v kinu ali ko se zabavata med rjuhami – pa naj bo to s filmi ali eden z drugim. Nima težav prepuščati vajeti ženski.

Zlati prinašalec
Ta moški je zelo razigran in je nenehno v akciji. Zgodi se lahko, da se vprašate, koliko je v resnici star in kako zrel je za svoja leta, saj je zelo energičen. Sicer je nežna duša in se rad posveča svoji ženski. Njegova prednost je, da rad seksa na dolge proge.

Sibirski haski
Eleganten moški, ki ima rad sofisticiranost in urejenost. Čeprav je zelo spodoben in šarmanten, ima rad tudi malo bolj grobe igrice, tako da brez skrbi. Je poln presenečenj.

Čivava
Miniaturna čivava je lahko zelo simpatična in neizmerno prisrčna, a moški, ki jo ima, pa ne toliko. Je moški, ki je sebi najboljša družba in zaradi svojih hobijev nima časa za žensko. Največkrat so to moški, ki so v družbi "glavne face“ in so velikokrat zelo narcisoidni.

Buldog
Veza z moškim, ki ima buldoga, je zelo sproščena in brez stresa. Ni tip človeka, ki bi se živciral za vsako malenkost in najbolj srečen je, ko je življenje mirno. Ni samotar, rad se druži, z žensko je najraje v postelji.

Komentarjev 2
  • Avatar atojeto
    atojeto 11:32 03.avgust 2015.

    Kaj pa bulmastif?

  • puksicd 10:51 03.avgust 2015.

    Takšne neumnosti pa res že dolgo nisem prebral. :D