Magazin > Odnosi in prosti čas
91 ogledov

Njen selfie razkriva, kakšna je v postelji

selfie Profimedias
Če na internetu iščete resno dekle ali samo seks, vam lahko njen selfie razkrije, kakšna je v postelji.

Danes je ogromno aplikacij, preko katerih lahko spoznavaš ljudi. Tako lahko iz fotografij, ki so objavljene na Facebooku, Twitterju, Instagramu, Snapchatu in Tinderju razberemo, kakšna ljubimka je ženska, ki vam je všeč na prvi pogled.

Pošiljanje poljubčkov oziroma 'duck-face'

Čeprav je ta poza že malce zastarana, je še vedno veliko deklet, ki na fotografijah izpostavljajo svoje ustnice. Če se na fotografiji vidi cel obraz in ne telesa, je dekle lepo, a nezadovoljno s svojim telesom. Po tem sodeč moški ne more vedeti, kaj ga čaka. Zna biti, da je dekle malce bolj nesamozavestno, kot se sprva zdi, zato se bo moral moški malce bolj potruditi in ji pri tem tudi pihati na dušo. Seks pri prižganih lučeh? Morda temu dekletu to ni najljubše.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Jul 13, 2016 at 7:38pm PDT

Nastavljanje zadnjice

Serija fotografij, ki se zadnjih nekaj let pojavljajo na družbenih omrežij je verjetno trend, ki so ga začele zvezdnice z večjimi zadnjicami (npr. sestre Kardashian). Takšne fotografije so priljubljene predvsem pri dekletih, ki so v dobri formi in se zavedajo, da je njihova zadnjica fotogenična. Takšna fotografija vam razkriva, da je dekle v odlični kondiciji in da si želi, da bi bila všeč vsem, ne samo vam. Čeprav je v prvem planu zadnjica, to še ne pomeni, da si želi analni seks, na kar moški hitro pomislijo. Ples ob drogu pa je bolj verjeten, saj je zelo samozavestna.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 3, 2016 at 11:55am PDT

Oprsje na pladnju

Če je dekle na svojem profilu objavilo veliko fotografij, kjer je viden le dekolte, je najverjetneje rada v središču pozornosti. Poleg tega se hitro prepusti moškemu, ki jo osvaja.

Cela postava, vedno enaka poza

Dekle je ugotovilo, v kateri pozi je videti najbolje. Morda ji je celo uspelo skriti kakšno malenkost, ki je v živo ni moč spregledati. Velikokrat so to dekleta, ki nimajo veliko izkušenj z moškimi in se jim zdi, da so videti dobro samo v tej eni in isti pozi. Ni je težko zvabiti v posteljo, poleg tega pa si bo želela vse poskusiti.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.