Magazin > Odnosi in prosti čas
103181 ogledov

Nočna mora na nebu: Stevardesa je jokala, potniki pisali poslovilna pisma

eurowings Profimedia
Zaradi neurja niso mogli pristati.

Letalo letalske družbe Eurowings, ki je bilo s 174 potniki iz Hamburga na poti na Ibizo, zaradi močnega neurja ni dobilo dovoljenja za pristanek. Letalo je krožilo nad območjem, nato pa so ga zajele močne turbulence. "Potniki so poleteli do stropa, ljudje so molili in jokali," je povedal eden od potnikov in dodal: "Mislim, da je pilot poskušal pristati, a je to povzročilo brutalen spust. Letalo se je nekontrolirano zibalo z desne proti levi."

Vir je Bild še povedal, da je postal živčen, ko je opazil, da je celo stevardesa začela jokati. "Potnik ob meni je na vrečko za bruhanje napisal poslovilno pismo. Trdno sem se držal za sedež. Za mano je sedel par, on je ves čas ponavljal: 'Ljubim te. Hvala za vse, draga.' Vse nas je bilo na smrt strah."

Neurje je na celotnem območju Balearskih otokov povzročilo kaos. Veliko letov na in z Majorke je bilo odpovedanih, zato je moralo več sto turistov noč na ponedeljek preživeti na letališču. Stanje se je v ponedeljek počasi normaliziralo. 

 

Komentarjev 2
  • Harrison 06:59 30.avgust 2023.

    To da skačeš do stropa si kriv sam. Med poletom si nikoli ne odpnem varnostnega pasu, razen za na wc. Ne vem kaj si folk predstavlja, da je na avtobusu? Redni potniki vedo, kaj je najbolje glede turbolence. Imaš pas ...prikaži več pripet ves čas poleta, ne tako na tesno, kakor pri vzletu in pristanku- Med poletom ga zrahljaš, vendar si še vedno v sedlu!

  • Avatar Gustl
    Gustl 10:27 29.avgust 2023.

    No, enim, kot je iz posnetka razvidno, so pa namesto pisanja poslovilnih pisem, situacijo smenali za na tiktok...Ali pa je bils to neka oblika poslovilca...