Magazin > Odnosi in prosti čas
102 ogledov

O čem fantazira vaše dekle?

ženska seksi postelja Shutterstock
Tudi ženske fantazirajo o različnih spolnih scenarijih, a jih za razliko od moških, večkrat zadržijo zase.

Ženske vsekakor niso takšne, kot si moški predstavljajo. Marsikatera pripadnica nežnejšega spola velikokrat sanjari o različnih seksualnih scenarijih, a zdi se, da ženske vseeno te manjkrat izpostavijo na glas. S pojavom erotičnih romanov pa so se tudi ženske odprle in dokazale, da ženske spolne fantazije niso nikakršen tabu. Presenetljivo je dejstvo, da je veliko ženskih spolnih fantazij enakih moškim. Torej, zakaj je še vedno tabu, da je ženska spolno samozavestna in ve, kaj hoče?

Dominantni moški

Marsikatera ženska sanjari o moškem, ki vstopi v sobo, žensko prime v svoje naročje in si jo vzame z vso svojo strastjo ter ne odneha, dokler sam ni zadovoljen. Ženske sanjarijo o moškem, ki ji bo strgal obleko in nato še hlačke, le da bo potešil svojo in njeno željo.

Postati striptizeta

Veliko parov ima v spalnici drog za ples striptiza. Ta fantazija eksotične plesalke je fantazija obeh. Moški žensko rad opazuje ob zapeljivem plesu, žensko pa vzburja, da je moškemu privlačna in da je navdušen nad njeno podobo.

Skupinski seks

Tako moški kot tudi ženske nenehno sanjarijo o skupinskem seksu, a vseeno se zdi da so temu še vedno bolj naklonjeni moški kot ženske. Med tem ko si moški v trojčku predstavljajo še eno seksi zapeljivko eksotičnega videza, ženske sanjarijo o moževem najboljšem prijatelju.

Privlačna ženska popolnih oblik

Ženske sanjarijo tudi o seksu z zvezdnico ali seksi posameznico, ki so jo pred nekaj dnevi videle na ulici v mestu. Zanima jih, kako se je podati v razmerje z nekom, ki njihovo telo dobro pozna in točno ve, kaj mora delati.

Neznanec v postelji

Marsikatera sanjari o neznancu, ki so jo vzame in se prepustita prvinskim strastem, ki so v njima. Sanjarijo o ljubimcu, s katerim se ne bi zadrževale in bi se lahko popolnoma sprostile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.