Magazin > Odnosi in prosti čas
7 ogledov

O tem ženske lažejo prijateljici

klepet prijateljice Shutterstock
Sedem laži, ki jih ženske vsaj enkrat v življenju izrečejo prijateljici.

1. Tvoje skrivnosti ne bi nikoli izdala. Priznajte. Prepričani smo, da ste ji že kdaj prisegle, da bo njena skrivnost pri vas varna, a se kljub temu niste mogle vzdržati in jo delile še z drugo prijateljico.

2. Ja, krasen fant je. Njenega partnerja pred njo hvalite, za njenim hrbtom pa obrekujete in upate, da ga bo dala kmalu na čevelj …

3. Žal mi je, a ne morem priti na kavo. Nekaj je prišlo vmes … Zagotovo ste se ji že kdaj zlagali, da nimate čase, a se vam v resnici ni ljubilo iz stanovanja!

4. Do njega ne čutim nič več! Četudi bivšega še niste pozabile in se bojite snidenja z njim, tega enostavno ne želite več deliti z nikomer.

5. Ta obleka ti odlično pristaja. Opazili ste, da ji je nova obleka, ki ji sicer nikakor ne pristaja, zelo pri srcu in ji tega niste upale povedati?

6. Zagotovo se zanima zate. To naj bi bila najpogostejša laž med prijateljicami. Je tudi med najbolj škodljivimi, saj ji vlivate lažno upanje …

7. Prav imaš. Tudi jaz bi se tako odzvala. Da se ne bi počutila še bolj krivo, ji lažete. Včasih je res bolje, da ji z očitki ne večate bolečine, včasih pa je še bolje, če ji poveste, kaj si mislite. Tako se bo iz svojih napak lahko nekaj naučila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.