Magazin > Odnosi in prosti čas
135 ogledov

Ob pripadnikih tega znamenja se ženskam šibijo kolena

Moški mišice Shutterstock
Pravijo, da so najboljši ljubimci rojeni v znamenju …

Bik
Najbolj možati moški in najboljši ljubimci so menda rojeni v znamenju bika. Njihov seksualni nagon je izjemno močan. V postelji veljajo za nenasitne.

Oven
Tudi ovni privlačijo ženske. Radi imajo nadzor, se dobro poljubljajo, v postelji pa veljajo za sebične ljubimce. Njihova strast se zelo hitro ohladi, ko pa so zares zaljubljeni, bodo partnerki poklonili neverjetno seksualno doživetje.

Dvojčka
Če iščete inteligentnega moškega, si poiščite partnerja, ki je rojen v tem znamenju. So pametni, iznajdljivi in pravi mojstri v spogledovanju. Z njimi vam v spalnici ne bo dolgčas. Dvojček bo iskal partnerko, ki jo odlikujejo enake značilnosti. Če ljubite rutino, se jim raje izognite.

Rak
Najbolj čustveno in občutljivo astrološko znamenje. Rak potrebuje nežnosti in globoko čustveno vez. Opazil bo ženske, ki se razdajajo za druge. Je predan in strasten ljubimec. Prevare ne bo odpustil.

Lev
V spalnici so samozavestni in strastni. V postelji radi prevzamejo iniciativo. Ljubijo dramatičen nastop. Od leva lahko pričakujete komplimente in strasten seks.

Devica
Device so predane in zelo osredotočene na osebo, ki jo ljubijo. Čeprav se zdi, da so hladne in sramežljive, se v njih skriva vulkan strasti.

Tehtnica
Največji romantiki so rojeni v tem znamenju. Tehtnice so odlični ljubimci, ki bodo zelo veseli, če jim boste kdaj pa kdaj izpolnili spolno fantazijo. Spogledovanje jim je v krvi, tako kot tudi eksperimentiranje.

Škorpijon
Najbolj seksualno znamenje, ki pa se ga je treba paziti. Da bi zadovoljili svoje spolne potrebe, so z drugimi pripravljeni manipulirati. So odlični ljubimci, ki izžarevajo prav posebno privlačnost.

Strelec
Strelec obožuje eksperimentiranje. Veljajo pa tudi za znamenje, ki obožuje kratke avanture in se izogiba resnim zvezam.

Kozorog
Če si želite resne zveze, je kozorog pravi za vas. Od njega pa nikar ne pričakujte posteljnih akrobacij ali eksperimentiranja ...

Vodnar
Željni so telesne ljubezni in nepredvidljivih romanc. So pravi pustolovci, tudi v spalnici.

Ribi
To znamenje je najbolj srečno takrat, kadar osrečuje druge, in to na vseh področjih. Spore zelo rad odpravljajo v spalnici.

Komentarjev 1
  • nergač 15:44 30.april 2016.

    Pa jaz mislim, da takihle člankov niti ženske več ne berejo. Ali pa se morda motim.