Magazin > Odnosi in prosti čas
14822 ogledov

Oralni seks: Fant me je rotil, naj mu pustim, nato me je 2-krat polizal in nehal

Orgazem Profimedia
Bila je razočarana in zaskrbljena.

Neka mlada ženska, ki se je predstavila kot Rae, je na Redditu delila nenavadno spolno izkušnjo, po kateri je bila nadvse razočarana. "Moj fant me je ves čas prosil, naj mu dovolim, da me oralno zadovolji. Tega še ni preizkusil in se je zato zelo veselil. Glede tega sem precej negotova, a sem na koncu popustila," je začela svojo zgodbo, ki pa se zanjo ni končala tako, kot je pričakovala.

"Spustil se je nižje in rekel, da je 'lepa'. Nato me je dvakrat polizal in nehal," je še razkrila in dodala, da je nato ves čas molčal in uporabil prste', da je prišla do orgazma. Po seksu je bila zaskrbljena. "Očitno ni dobrega okusa. Ni bilo treba uporabiti besed, da sem to dojela."

Po tem, ko je na spletu brala napotke, kako izboljšati okus spolovila, med drugim svetujejo uživanje ananasa, se je po nasvet obrnila še na forum. Še bolj kot to pa mnoge zanima, kako po takšni zavrnitvi rešiti odnos ... 

"Takšna zavrnitev s strani partnerja lahko sproži dvome o tem, ali si me partner sploh želi, vendar je v takem primeru treba razumeti, da težava morda ni povezana s privlačnostjo. Če želite popraviti neprijetno izkušnjo v vajinem razmerju, je odprta komunikacija ključna. Situacijo obravnavajte pošteno in taktno, izrazite svoja čustva in skrbi, nato pa se osredotočite na razumevanje drug drugega in bodite dovzetni za povratne informacije. Za ženske je občutek zaželenosti podoben orgazmu, zato je ključno, da komunicirate svoje želje," je za Metro razložila dr. Limor Gottleib, ki mladim dekletom svetuje, naj si, preden začnejo s spolnimi odnosi, zgradijo močno samopodobo. "Raziskave so pokazale, da je samopodoba povezana s sposobnostjo, da rečeš NE nezaželenim izkušnjam, s sposobnostjo izražanja svojih želja in vzdrževanjem integritete v odnosih."

O primeru mladenke, ki je o slabi izkušnji spregovorila na forumu, pa strokovnjakinja pravi, da težavo vidi v njenem partnerju in njegovi negotovosti. "Samozavestni ljudje so ponosni, da lahko na partnerju izvajajo oralni seks. Na to gledajo kot na dosežek in vir pozitivnih čustev, ki se porajajo ob pogledu na zadovoljenega partnerja."

 

 

Komentarjev 6
  • Nogo Bozo 13:19 14.januar 2024.

    gorgonzole verjetno nima rad

  • mph2 11:41 14.januar 2024.

    Bo treba poskrbet za osebno higieno tudi spodaj pa se potem pritoževat, da je samo 2x polizal. :-) Že tisto v drugo je po mojem moralo biti too much. :-)

  • sandi76 09:46 14.januar 2024.

    Fino je, če se človek kdaj pa kdaj tudi umije 😁