Magazin > Odnosi in prosti čas
41 ogledov

Oriana Girotto na erotičnem sejmu

Dorothy Black in Sophie Doll sLOVErotika
Med 12. in 14. decembrom bo na celjskem sejmišču spet vroče, saj prihaja 7. mednarodni erotični sejem sLOVErotika.

Tridnevni sejemski dogodek, ki je lani doživel popolno vsebinsko in stilsko prenovo, bo tudi letos privabil največje zvezde industrije za odrasle. Organizatorji letos predstavljajo sicer še eno novost. Prvič bosta odrsko dogajanje povezovala ženska in moški – voditelja bosta Oriana Girotto in Tadej Bricelj.

Ne pozabite denarnice doma ...

Na 7. sLOVErotiki bo pestra ponudba modnega erotičnega perila, nogavic in obutve ter erotičnih pripomočkov zanjo in zanj. Predstavili se bodo tudi ponudniki erotičnih filmov in umetniških slik, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami, piše na spletni strani organizatorja. Poskrbljeno pa bo tudi za želodčke – obiskovalci se bodo lahko posladkali z lizikami, bomboni in medenjaki erotičnih oblik ...

45 erotičnih nastopov

"Za vroča občutja na osrednjem prireditvenem odru sejma pa bodo letos poskrbele seksapilna Madžarka Dorothy Black, ki bo nastopila v družbi svoje prijateljice Sophie Doll. Brez cenzure se bo s postavnim žrebcem Rocco Rayem predstavila šarmantna Rusinja Lola Taylor. Vitka, dolgonoga in ognjevita striptizeta Joana iz Estonije bo pokazala vse svoje lepotne čare, iz Stockholma pa na oder sLOVErotike prihaja ambiciozna, samosvoja in divja Eveline. Edina, ki se je obiskovalcem sejma predstavila že lani, je vroča in zabavna Vojvodinka Coco De Mal. Za povečan srčni utrip ženskega dela občinstva pa bodo poskrbeli Romeo, Carlos in Tano, postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire. Predstavnice nežnejšega spola bodo letos še prav posebej prišle na svoj račun, saj bodo kar trije nastopi na večer namenjeni prav njim!“ so o največjih zvezdah letošnjega sejma zapisali organizatorji.

Celote program lahko vidite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.