Magazin > Odnosi in prosti čas
7509 ogledov

Osebe, rojene v teh astroloških znamenjih, so mojstri osvajanja

ljubezen, osvajanje, seks, par Profimedia
Njihovemu šarmu se je zelo težko upreti.

Obstajajo osebo, ki so neustavljivo privlačne. Izžarevajo prav posebno samozavest in razburljivo energijo, ki se ji ni mogoče upreti. Po vsej verjetnosti so rojeni v enem od teh treh astroloških znamenj.

Oven
Moški in ženske, ki so rojeni v znamenju ovna, spadajo med največje osvajalce zodiaka. Radi so v središču pozornosti in njihova okolica je nad njimi ponavadi tako močno očarana, da se jim za občudujoče poglede ni treba prav močno potruditi. Tudi njihov stil oblačenja je vpadljiv in izžareva moč njihovega edinstvenega značaja, ki druge nase vleče kot magnet.

Lev
Kralj zodiaka in tako se tudi obnaša. Če ovnu lahko kdo ukrade pozornost, je to dominantni lev. Svoj objekt poželenja bo s svojo karizmo brez težav ovil okoli prsta. Svoje pomanjkljivosti zna lev spretno skriti oziroma jih spremeniti v prednosti. Je mojster taktiziranja – tudi v ljubezni. 

Strelec
Še eno ognjeno znamenje. So polni življenja in njihova želja po pustolovščinah je nalezljiva. Snidenja s strelcem ne boste nikoli pozabili. Še več. Po prvem stiku boste samo še bolj hrepeneli po njihovi bližini. Za naklonjenost okolice se strelcem ni treba truditi. Dovolj je že šarmanten nasmešek.

Komentarjev 1
  • Ronald_Redding 11:39 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦