Magazin > Odnosi in prosti čas
66 ogledov

Pet korakov: Tako se bo zaljubil v vas

spogledovanje Profimedias
Spogledovanje. Psihoterapevt M. Gary Neuman razkril, kako omrežiti moškega. Vse trditve temeljijo na študijah.

1. Očesni stik
Pri spogledovanju je očesni stik seveda bistvenega pomena. Študija ameriškega psihologa Zicka Rubina razkriva, da si zaljubljenci skorajda ves čas, ko so v družbi drugega, zrejo v oči (75 odstotkov časa). Z očesnim stikom namreč poglabljamo intimnost. Nasvet: med pogovorom z objektom svojega poželenja mu čim dlje glejte v oči.

2. Poslušanje
Študija univerze v Nevadi je odkrila, da je verjetnost, da se bo zaljubil v vas, večja, če ga boste pozorno poslušali. Osebe, ki pozorno poslušajo in postavljajo vprašanja, v sogovorniku namreč vzbudijo občutek, da je zaželen.

3. Potrditev
Ista študija je tudi razkrila, da je pri spogledovanju pomembno tudi hvaljenje sogovornika, zato ne štedite s komplimenti.

4. Smeh
Raziskave so pokazale, da smo videti privlačnejši, kadar se smejimo.

5. Dotiki
Med pogovorom se ga kdaj pa kdaj dotaknite. Čisto po naključju ga pobožajte po roki. Raziskovalci univerze v Harvardu so namreč odkrili, da dotiki ustvarjajo prijetno in intimno atmosfero, kar ljudi takoj združuje.

 

Komentarjev 2
  • Jagijagi1 07:00 04.junij 2016.

    Odlično!

  • primoz.g 01:16 04.junij 2016.

    Blowjob na prvem zmenku zagotovi trdno zvezo za vsaj 6 mes. swollow za eno leto, swishing pa za za vsaj dve, če se ponavlja redno. Vsaj tko je Vesna rekla, pa ma izkušnje hude, dvakrat poročena, dvakrat ločena ša še ga rada zauga.