Magazin > Odnosi in prosti čas
43 ogledov

Pet največjih ljubezenskih laži

prepir Profimedias
Da bi lahko uživali v kvalitetnem ljubezenskem odnosu, se izogibajte napačnim predstavam o ljubezni. Predstavljamo vam pet največjih zmot o sreči v dvoje.

1. "Boljše/boljšega si ne zaslužim.“ Nikoli se ne boste rešili slabega odnosa ali nesrečnega zakona, če si boste ponavljali to misel.

2. "Ljubezen ni zame.“ Mnogi menijo, da jim sreča v ljubezni ni usojena. Ta misel je najpogostejša pri tistih, ki so zvezo končali šele pred kratkim in so rane zato še sveže. Spremenite mišljenje, sicer vam lahko zelo hitro uide 'ta pravi' oziroma 'ta prava'.

3. "Bolje je biti nesrečen v zvezi, kot pa biti sam.“ Marsikdo vztraja v zvezi, dokler na vrata ne potrka nova simpatija. Takšno obnašanje je zelo nevarno. V ljubezni je treba kdaj pa kdaj tudi tvegati.

4. "Moram se zaljubiti na prvi pogled.“ Nekateri pričakujejo iskrice in metuljčke že ob prvem pogledu na neko osebo. To je velika napaka, saj se ljubezen in tudi kemija med dvema osebama razvijata postopoma. Vsaj v veliki večini primerov …

5. "O tem ne želim razmišljati. Vse se bo samo uredilo.“ Težav ne morete pomesti pod preprogo. Vse bo prišlo na dan, in to ponavadi takrat, ko to najmanj pričakujemo. Soočite partnerja s svojimi pomisleki in občutij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.