Magazin > Odnosi in prosti čas
71 ogledov

Pet navad, ki uničujejo seks in zvezo

seks napake Profimedias
V dolgoletni zvezi hitro pride do nepotrebnih izgovorov, ki uničujejo tako zvezo kot tudi spolno življenje. Poskušajte se izogibati spodnjim navadam.

Nekdo je vedno utrujen
Ali ste utrujeni vi ali vaš partner. Vedno se najde nekdo, ki mu ni do seksa. Ne čakajte na seks do večera, ker bi takrat najraje samo padli v posteljo in zaspali. Aktivirajta se, da bo seks na urniku takoj po službi, ko imata še dovolj energije. Seks naj vama ne predstavlja obveznosti ampak način sproščanja.

Niste se pobrili ali pa ste pozabili na romantiko s svečami
Ne delajte drame zaradi nepomembnih malenkosti. Moški sploh ne opazi, da imate kosmate noge ali da se na bikini predelu vidi kakšna dlačica preveč. On si vas želi tudi takrat, ko sami sebi niste najbolj privlačni. Bodite spontani! Seveda je lepo, če se od časa do časa odločite imeti romantičen večer ob svečah, a verjetno je spontani seks veliko bolj vroč.

On je jutranji tip, vi večerni
Ko ste v zvezi morate biti pripravljeni na kompromis. Pa naj bo kompromis glede postavitve stanovanja, ure kosila ali seksa. Če vam seks bolj diši zvečer in njemu zjutraj, ga vseeno kdaj pa kdaj zjutraj presenetite s seksi perilom in ga zbudite s sladkimi poljubi.

Nizek libido
Že res, da živimo hitro življenje in da imamo vedno neke obveznosti, a vseeno, to še ni izgovor, da s partnerjem ne bi zmečkala rjuh. Seks naj bo vajina antistresna terapija.

Ne počutite se dovolj zapeljivo
Povsem normalno je, da se ne počutite zapeljivo vsak dan in da vam morda zato ni ravno do seksa. A vseeno, ste se kdaj zavedli, kako zelo zapeljive se počutite med in po spolnih aktivnostih? Torej? Seksajte in tudi samozavest se bo dvignila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.