Magazin > Odnosi in prosti čas
96 ogledov

Pet tipov žensk, ki moške v postelji odbijajo

jeza med seksom Profimedias
Deska, divjakinja, tiha riba, lažna feministka in čveka. Takšnih žensk si moški v postelji ne želijo videti.

Ste mislili, da so moški zadovoljni z vsako, ki jim dovoli vstopiti v svoj raj? Temu ni tako. Napačno je tudi mišljenje, da se moški o seksu in ljubimkah ne pogovarjajo. V postelji se zato le potrudite, drage dame. Da boste vedele, kaj jih najbolj moti, pa je revija Bunte opisala tipe žensk, ki moške spravljajo ob pamet, a ne na pozitiven način.

Deska
Misijonarski položaj še vedno spada med najbolj priljubljene. To pa se bo zelo hitro spremenilo, če bo moški dobil občutek, da seksa s truplom. Potrudite se, prevzemite vajeti in mu pokažite, da znate biti v spalnici prava tigrica.

Divjakinja
Bodite divje, a pazite, da ne boste preveč divje. Nekateri moški uživajo, če jih boste malce popraskale, niso pa vsi mazohisti. Preden mu predstaviti svoj bič, preverite, kakšni so njegovi fetiši.

Čveka
To ne pomeni, da morate biti med seksom tiho, izogibajte pa se temam, ki so povezane z vašimi bivšimi partnerji.

Tiha riba
Kot rečeno vam v spalnici ni treba biti tiho. Stokajte, dajte mu vedeti, da vas je razvnel ...

Lažna feministka
Čudovito je, če so ženske izobražene, samozavestne in neodvisne. Kljub temu je pomembno, da se za svojega partnerja uredijo. A ne le zanj, temveč tudi zase.

Komentarjev 4
  • wingspan15 10:16 13.avgust 2015.

    Tale članek me pa malo spominja na priročnik za ženske iz 50 let. Tam je tudi pisalo, kako se mora ženska obnašati, da bo moški čim bolj zadovoljen in vesel. Mogoče bi kdaj za spremembo napisali tudi kako naj se ...prikaži več moški obnašajo, da bodo ženske zadovoljne in voljne ter ne bodo v postelji kot vreča krompirja, kot se je nekdo spodaj izrazil.

  • speris 09:53 13.avgust 2015.

    Pa hudo k je clanek napisan v Berlinu. Hipsters..

  • speris 09:53 13.avgust 2015.

    Deska je zenska brez josk. Vreca krompirja pa je bolj primeren izraz za tako zensko..