Magazin > Odnosi in prosti čas
1401 ogledov

Pet trikov za najbolj umazan seks vašega življenja

seks Žurnal24 main
Poskrbite, da bosta oba zadovoljna in zadovoljena.

Vedno vprašajte

Če je vajina veza še zelo sveža, vedno vprašajte svoje dekle, če je kaj takšnega, kar resnično obožuje pri seksu. Bolj kot boste pokazali zanimanja zanja, bolj se bo ona pripravljena potrduiti za vas, piše seksologinja Katie Winks.

Ne preskočite predigre

Večini moškim je ta del najbolj dolgočasen, a če ga preskočite, seks ne bo tako kakobvosten, kot bi lahko bil. Ženska potrebuje predigro, saj potrebuje več časa, da se vzburi kot moški. Vzemite si malo časa in se igrajte z njo.

S klitorisom nežno

Napaka, ki jo delajo vsi začetniki. Če boste s ščegetavčkom preveč grobi, jo bo prej začelo boleti kot pa da bi ji vaše početje ugajalo.

Naučite se zadržati orgazem

Ko začutite, da se bliža vrhunec, zamenjajte pozo, začnite misliti na kaj drugega. Podaljšajte vajino spalnično telovadbo, zadržite orgazem.

Tehnika osmice

Tehnika oralnega seksa, ki jo bo pripeljala do hvaležnega kričanja. Jo že poznate? Kakšna tehnika je to, preberite TUKAJ.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.