Magazin > Odnosi in prosti čas
88 ogledov

Pet znakov, da hlini orgazem

orgazem, klitoris, seks Profimedias
Mislite, da ste v spalnici največji žrebec? Pa ste prepričani, da vaša draga ne vzdihuje tja v en dan …

Sicer ne razumemo, zakaj ženske hlinijo orgazem – konec koncev je treba dedcu povedati, če v postelji ne opravi zakonske dolžnosti – se pa to menda precej pogosto dogaja. Raziskava je pokazala, da je vsaj enkrat v življenju orgazem zaigralo vsaj 80 odstotkov žensk, 25 odstotkov vprašanih pa je odgovorilo, da orgazem zaigrajo med vsakim seksom.

In ker so ženske izjemne igralke, vam predstavljamo pet znakov, ki razkrivajo, da je njeno strastno ječanje zaigrano.

1. Do orgazma je prišla skoraj tako hitro kot vi
Seks terapevtka Vanessa Marin pravi, da ženske za dosego orgazma potrebujejo približno 20 minut. Če je začela kričati že po nekaj minutah, je orgazem po vsej verjetnosti zaigrala. S svojo ljubimko bodite potrpežljivi. Posvetite se ji in poskrbite, da ji bo udobno. Držite se njenega tempa in upoštevajte njene predloge.

2. Orgazem odjeknil kot strela z jasnega
Še dotaknili se je niste pošteno, pa se že zvija v orgazmičnih krčih? Laže. Marinova sicer pravi, da lahko ženska zelo hitro doseže vrhunec, se pa to ne zgodi prav pogosto. "Dajte ji vedeti, da bi radi več časa posvetili odkrivanju stvari, ki ji prinašajo veselje, kot pa trudu, da doseže orgazem. Pomagajte ji, da svojo pozornost usmeri stran od orgazma in k rečem, ki ji godijo,“ svetuje strokovnjakinja.

3. Ni bilo "stiska"
"Ženska, ki doživi orgazem, svojih vaginalnih mišic nima pod nadzorom. Če niste začutili stiska, ni doživela orgazma,“ pravi dr. Kat Van Kirk.

4. Zelo (zelo) je glasna
Normalno je, da je ženska tik pred orgazmom glasna, če pa zveni, kot bi jo dajali iz kože, ste lahko prepričani, da je nekaj pošteno narobe.

5. Ne masturbira
V partnerstvu je pogovor zelo pomemben, tudi o spolnih temah. Partnerka naj vam pove – še bolje bo, če vam pokaže – kako se je lotiti in kaj ji prinaša zadovoljstvo. Bodite obzirni in jo spodbudite k masturbaciji in odkrivanju lastnega telesa, saj bo le tako znala odgovoriti na vaša vprašanja o njenih najbolj občutljivih točkah.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 08:05 21.september 2015.

    Kdor zna ta zna......