Magazin > Odnosi in prosti čas
5061 ogledov

Po ogledu tega viralnega videa boste mamice še bolj spoštovali

mama
Dokler ta mamica ni videla videa, ni vedela, kako slabo spi.

"Sem sploh zatisnila oči?“ je bila prva stvar, ki jo je po ogledu videa izustila medicinska sestra Cherrell, ki se do tega trenutka sploh ni zavedala, kako slabo ponoči spi, če je v zakonski postelji še njena 17-mesečna hčerka.

Mala Cleo ima zelo nemiren spanec in se pogosto zbuja. Cherrell jo poskuša pomiriti z dojenjem, a učinek je le kratkotrajen. Verjetno ni treba poudariti, da se je mlada mamica zbudila vsa izčrpana, saj je v kosu spala le nekaj minut.

Cherrell pravi, da Cleo v njeni postelji spi, odkar je imela težave z dihanjem. "Ko si je opomogla, sem je poskušala navaditi na svojo posteljico, a v njej nikoli ni spala dalj kot uro ali dve v kosu, zato sem jo vzela nazaj v najino.“

Spletna stran Motherly, ki je objavil viralni posnetek, piše, da je njihova raziskava pokazala, da se kar 93 odstotkov mamic spopada z izgorelostjo, 83 odstotkov vprašanih pa pravi, da na noč spijo manj kot 8 ur. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.