Magazin > Odnosi in prosti čas
14783 ogledov

Poglej sliko, kaj si videl najprej?

usta
Kakšna oseba ste?

Po pisanju WakeUpYourMind vam že en pogled na to sliko pove, kakšna oseba ste. 

Kaj ste najprej videli?

Usta
Če ste na sliki najprej prepoznali usta, potem ste preprosta in mirna oseba, ki se izogiba drami in se vedno drži srednje poti. Prepuščate se toku, na poti do cilja se na ovire ne ozirate. Drugi v vas vidijo fleksibilno, modro in iskreno osebo, a ne vsi. Nekateri bodo rekli, da ste šibki, a v resnici ste sposobni sami odpraviti svoje težave. Prijatelji se pogostokrat zanašajo na vaše nasvete.

Drevesa
Ste videli drevesa? Ste bolj glasni in ekstrovertirani. Mnenje drugih vam je pomembno. Ste vljudni, a tudi skrivnostni. Svoja čustva skrivate in čeprav imate veliko prijateljev, popolnoma zaupate le peščici. Na zunaj ste nežni, v resnici pa zelo močni. Svoje cilje boste zagotovo dosegli. 

Korenine
Ste mirni in introvertirani, pozornost drugih vam ne godi. Z odprtimi rokami sprejemate konstruktivno kritiko in delate na tem, da se izboljšate, kar navdihuje druge. Ste samostojni, osredotočeni in disciplinirani. Drugi vas sprva dojemajo kot nekoga brez talentov ali revolucionarnih lastnosti, a se bo njihovo mnenje hitro spremenilo, ko vas bodo pobližje spoznali. 
 

Komentarjev 2
  • asmas1965 17:34 26.oktober 2020.

    češpo.idioti blesavi kaj ne greste sprašvat

  • Boris 18:44 25.oktober 2020.

    Kaj pa če sem po horoskopu riba ?