Magazin > Odnosi in prosti čas
5782 ogledov

Za recept ponujajo 2.000 evrov

peka peciva, babica Shuterstock
Se še spomnite omamnih vonjav po sveže pečenem pecivu, ki se je vil iz kuhinje vaše mame, babice ali tete? Znani trgovec se je podal na lov za prav takšnimi recepti in v akciji lahko sodelujete vsi. Najboljši recepti se bodo potegovali za naziv Naj slovensko pecivo, zmagovalno pecivo pa bo omamno zadišalo s trgovskih polic.

Najboljši sosed se je podal na lov za najboljšim slovenskim pecivom. Tistim, katerega vonj se je vil iz kuhinj vaših mam, babic in tet. Mercator tako išče recepte za pecivo, ki ste ga jedli ob rojstnih dnevih, pa ob praznikih in posebnih dosežkih. Z vašo pomočjo želijo recepte takšnih sladkih in slanih peciv poiskati, zapisati, znova oživeti in ohraniti. 

Najbolj nostalgična kuharska oddaja vseh časov

Če se tudi v vaši družinski zakladnici receptov skriva recept za pecivo, brez keterega si vaša družina ne zna predstavljati praznovanja ali druženja ob skodelici čaja; če svoje goste vedno razveselite s slastnimi, skrbno pečenimi dobrotami in če od prijateljev ob ponujenem pecivu sprejemate le pohvale, potem se s svojim receptom brž prijavite v najbojl nostalgično kuharsko oddajo vseh časov - Naj slovensko pecivo, ki jo bomo to pomlad spremljali na Msoseska.tv

Zmagovalno pecivo na trgovskih policah

Recepte zbirajo do 18. marca, med vsemi prispelimi pa bo strokovna komisija izbrala osem najboljših, ki se bodo potegovali za naziv Naj slovensko pecivo. Izbor zmagovalca bo spremljala celotna Slovenija, ki bo recepte skupaj z družinskimi zgodbami spoznala v osmih oddajah in na koncu med tremi najboljšimi, ki jih bo Mercator spekel in postavil na svoje police, izbrala zmagovalca. Pecivo, ki bo šlo kupcem najbolj v slast, si bo zaslužilo naziv Naj slovensko pecivo, ter stalno mesto na trgovskih policah. Prijavitelju recepta pa bo najboljši sosed izplačal tudi nagrado v višini 2.000 evrov.

Presladko, da bi bilo res? Nikakor. Izpolnite prijavnico zase, za mamo, babico, teto ali sosedo in se potegujte za privlačno nagrado. Prijavnico najdete tukaj. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.