Magazin > Odnosi in prosti čas
14386 ogledov

Posnetek, ki je dobesedno pretresel internet

Jessy Bunny, oprsje Jessy Bunny Instagram
Vplivnica trdi, da ima največje oprsje v Avstriji.

OnlyFans model z umetniškim imenom Jessy Bunny trdi, da ima največje oprsje v rodni Avstriji. Svoji dekleti vsak dan ponosno razkazuje na njenem Instagram profilu, kjer ima več kot sto triinštirideset tisoč sledilcev. Za zveste spremljevalce je vplivnica posnela, kako teče po plaži. Želela naj bi poustvariti prizor iz brezčasnega filma Obalna straža.

24 Sata poroča, da naj bi Jessy svoje oprsje povečala s silikoni 3000 cc na 75 N in si z njihovo pomočjo nabrala lepo število oboževalcev. Komentarji na njen izgled so mešani. Medtem ko nekateri obožujejo nov videz, drugi pogrešajo starega, povsem naravnega.

Na posnetku, objavljenem na božični dan preteklega leta, mlada Avstrijka brezskrbno teče po plaži. Poleg objave videa pa je zraven dodala še opombo, da se njeno oprsje 'res zelo premika'.

S posnetkom je Jenny povsem šokirala svoje sledilce. Namesto pričakovanega navdušenja je v sekciji s komentarji niso čakale spodbudne besede, pač pa komentarji kot denimo: "To je res preveč. Izgleda boleče," in "Ne počni tega. Res je nevarno." Vplivnica se je na podlagi številnih kritik odločila, da takšnih posnetkov v prihodnje ne bo več objavljala.

Poleg negativnih in zaskrbljenih komentarjev, je Jessyin posnetek požel tudi nekaj pohval, kot na primer: "Super si! Mnogo boljša od Pamele. Videti si čudovito in srečna."

Poleg oprsja si je Bunny povečala tudi ustnice, izdala pa je tudi, da je na obzorju tudi poseg zadnjice.  

Komentarjev 9
  • Kmodri 15:37 23.januar 2023.

    Hudo motena osebnost!

  • robi2107 15:27 23.januar 2023.

    Čez par let ne da bo imela joške do kolen, ampak bo hodila po njih.

  • bi_ba 15:08 23.januar 2023.

    Kakšni zdravniki so to, ki so pripravljeni narediti tako spako?