Magazin > Odnosi in prosti čas
6613 ogledov

Predstavnice teh znamenj izžarevajo prav poseben šarm

sreča, prijateljica, festival
Moški se jim ne morejo upreti.

Ženske, ki so se rodile v teh znamenjih, odlikuje prav poseben šarm, ki moške čarobno privlači

Devica
Devičke imajo prefinjen stil in zelo jim je pomembno, da so videti negovano. Moški na njih še zlasti obožujejo oči, ki so globoke kot ocean in skrivnostne. Privlačna pa je tudi njihova narava, saj so zelo skromne. Ne zavedajo se svoje privlačnosti. V zvezah jim je zelo pomembno zaupanje in tudi harmonija. Partnerja bodo cenile in ga spoštovale. Isto obnašanje bodo pričakovale tudi od svoje boljše polovice.

Škorpijon
Obdaja jih posebna avra, ki se ji ni možno upreti. Škorpijoni izžarevajo moč in erotiko. Zelo so karizmatični, ponavadi imajo lepe lase in krasen stil za oblačenje. So zveste in ljubeče. Za ljudi, ki so jim blizu, bodo naredile vse.

Tehtnica
Prevzele vas bodo s svojo lepoto, inteligenco in milino. Hitro sklepajo prijateljstva in osvajajo srca. Njihovemu šarmu, vedri naravi in kreativnosti se preprosto ni mogoče upreti. Tehtnice skrbijo zase, pomembne so jim lepe stvari, ki jih rada deli s partnerjem.
 

Komentarjev 1
  • svetiduh 23:25 17.maj 2019.

    Ja imajo poseben kurvirski šarm. Po mojih dolgoletnih izkušnjah so ženske rojene v tem znamenju prevejane zapeljivke, ki jim nobena ukana, laž in prevara ni tuja. Njihova inteligenca deluje v smeri potešitve spolne sle predvsem pri mlajših in srčne praznine ...prikaži več pri starejših, saj jih ko so starejše že skoraj vsi poznajo in si težje najdejo partnerja po njihovem okusu, ki je nemalokrat žretev prefriganega napada. Temu je tudi namenjen ta članek.