Magazin > Odnosi in prosti čas
8289 ogledov

Preizkusila nasvet Pamele Anderson: "Sedaj me vsi moški hočejo"

marina neuman Instagram
Ona že ve, saj je bila petkrat poročena.

V filmu "Pamela, a Love Story" je ena največjih ikon devetdesetih let, igralka Pamela Anderson, razkrila, kako priti do zaročnega prstana: "Če želite biti prepričani, da se boste z nekom poročili, recite, da se z njim nikoli ne bi poročili." Za tem paradoksom ne tiči pregovor o zarečenem kruhu, ampak teorija 'obratne psihologije', ki vpliva na moški lovski nagon.

Marina Neuman iz Miamija je njeno teorijo preizkusila. Na svojem kanalu na TikToku je sedaj razkrila rezultate ... V daljšem obdobju se je 26-letnica dobivala z več moškimi, ki jim je na neki točki rekla, da hodi na zmenke le zato, ker bi se rada poročila, nato pa dodala: "Ne morem si pa predstavljati, da bi se med nama lahko razvilo kaj resnejšega." Mislila je, da teh moških ne bo več videla, a zgodilo se je ravno nasprotno. "Zavrnitev je v možganih nekaj sprožila. Niso pomislili: Želi si zveze, bolje, da izginem.' Ampak: 'Želi si zveze, a ne z mano? Sedaj se moram še bolj potruditi.'"

Za revijo Post je lepotica še dejala, da je ta način tako učinkovit zato, ker so moški osvajalci in želijo žensko osvojiti. "Tudi zame je pomembno, da me moški osvoji in že prvi dan prepozna mojo vrednost. Zato tudi menim, da žensk ne bi smelo biti strah, da se od nekoga, ki tega ni prepoznal, razidejo," je še povedala Marina in ob tem dodala, da je Pamelin nasvet deloval tako dobro, da se mora kandidatov sedaj otepati.

Da ta trik deluje, so ženske potrdile tudi v komentarjih pod njeno objavo. "Že od nekdaj sem vedela, da se ne želim poročiti ali imeti otrok. To sem moškim tudi povedala. Dobila sem pet ženitnih ponudb," je zapisala komentatorka, neka druga uporabnica TikToka pa pravi: "Moški ne prenesejo, ko slišijo, da za neko stvar niso dovolj kvalificirani."

 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 17:07 24.december 2023.

    Kdor izbira izbirek dobi...