Magazin > Odnosi in prosti čas
12271 ogledov

Pri nas: "Otroku je lahko povzročena trajna psihološka škoda zaradi nore učiteljice"

mučenje živali Profimedia
Zapis, ki razburja.

Na forumu Starševski čvek se je pojavil zapis starša, ki je učiteljico, ki je otroka okregala zaradi mučenja živali, označil za noro. "Otrok je namreč na sprehodu brcnil mačka, pa ga je učiteljica vpričo drugih okregala, da se to pa res ne sme delati in bla bla bla. Učitelji naj učijo, ne pa da vzgajajo, to naj prepustijo nam, bomo že po svoje naredili. Maček je itak tako narejen, da preživi ne vem kakšne padce, kaj mu bo ena brca naredila, otroku pa je lahko povzročena trajna psihološka škoda s strani nore učiteljice!!!"

Večina se je strinjala, da ne gre za pretiran odziv učiteljice, se je pa med komentarji pojavil tudi ta zapis: "Naš otrok je mogoče malo bolj grob, ko so na šolo pripeljali rešilne pse, se je malo bolj grobo igral z njimi, potem pa mi učiteljica na govorilnih pove, da je grob do živali, sem čisto ven padla, halo a res ne razume igre?!"

Še nekaj komentarjev (nelektorirani):

Tle pa pride pol lepota odgovornosti: starši so odgovorni za to, da se njihov otrok šola, osnovna šola je obvezna. Če tega ne zmorejo ali nočejo narediti, se jim v prvem primeru otroke vzame, v drugem pa kazensko odgovarjajo in odsedijo svoje ali colajo zajetne kazni.

Če starši ne zmorejo otroku vcepiti, kaj je prav in kaj narobe, mu mora kdo drug razširiti obzorja. Avtorica morda želi povedati, da bi ji bilo v veselje in čisto normalno, ko bi ji iz čistega miru nekdo enkrat faj oklufotal. Ker bi klofuto pač preživela.

Eni ste res prizadeti ni čudno, da vam morajo učiteljice vzgajat otroke kaj se sme in kaj ne. Potem se pa tu gor še hvalite o vaši nevzgoji otrok. Otroci so ogledalo staršev.  Nora učiteljica sama imaš takšno mišljenje za živali potem se pa čudiš kaj tvoj otrok počne. Zamisli se sama nad sabo. Pa uspešno vzgojo ti želim.

Bravo učiteljici, vi pa poiščite zase strokovno pomoč in tudi za vašega otroka, če bo lahko kaj popravil vašo zavoženo vzgojo.

S kom se strinjate? Komentiraj!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • bi_ba 12:34 26.maj 2023.

    Zato pa obstaja vedno več hotelov, ki so samo za odrasle. Otroci nimajo kaj iskati tam in prav je tako, ker se 90% otrok ne zna obnašati normalno. Tega je vsak dan več.

  • mph2 11:49 26.maj 2023.

    Tega norega starša naj takoj pretipa temeljito socialna služba, ker takšen psihopat ne bi smel vzgajat otrok.

  • Avatar NickMason
    NickMason 11:36 26.maj 2023.

    No in potem bo streljal po šoli kot v Srbiji a ne starši prtegnjeni.Otroka se uči ko se rodi vsak dan do polnoletnosti ,kake pravice neki,saj otrok ne ve ravno v tem je point,mora razločit kaj se sme in kaj ...prikaži več ne ,ko odraste bo normalna oseba potem.