Magazin > Odnosi in prosti čas
211 ogledov

Pri prvem seksu na ženskah opazijo …

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
Včasih se pri prvem seksu ženske preveč trudijo, med tem ko moški pri tem opazijo le naslednjih pet stvari.

Manikira, pedikura, depilacija, solarij, mleko za telo, seksi spodnje perilo, pričeska, mejkap … Za vse to skrbijo ženske, ko se pripravljajo na prvi seks z moškim. A priznati je treba, da e ženske malce preveč trudijo, saj moški opazijo 5 najbolj očitnih stvari.

Samozavest

Ni bolj seksi stvari kot ženska, ki je samozavestna, tudi takrat, ko se prvič sleče pred moškim. Ko se ženska sleče, moški ne opazi, kako je urejena, ali ima sijočo kožo in ali je depilacija popolna, temveč vidi le govorico telesa in popolno sliko, ki mu je všeč.

Gibi

Ženska hoja, miganje z boki in vsi gibi, ki so elegantni in ženstveni. Vse to opazi moški, ki je zadovoljen, če se žensko telo giba v skladu z njegovimi dotiki.

Izraz na obrazu

Največje zadovoljstvo je, ko moški na ženskem obrazu vidi strast in poželenje. Nikakor ne bo opazil, kako je naličena, opazil bo le tisto iskrico v očeh, ki pove vse.

Obline

Golo žensko telo v polmraku je prizor, ki se mu ne more upreti noben moški. Ne vidi stvari, s katerimi imajo ženske komplekse. Njega ne zanimajo strije, celulit ali katerakoli takšna malenkost. On opazi celoto, predvsem pa prsi, zadnjico, boke in venerin hribček.

Vonj

Vsaka oseba ima svoj specifičen vonj. Ni mu do tega, da voha vaš parfum, ki je preveč močan ali mleko za telo, želi si vašega naravnega vonja. Želi si, da ga zavoha na sebi in na svoji postelji naslednje jutro, ko vas ne bo več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.