Magazin > Odnosi in prosti čas
3424 ogledov

"Pričakujemo lahko težke izzive, koronavirus, se bojim, je le prvi od njih“

koronavirus Saša Despot
Numerologija, več tisočletij stara veda o vplivu števil, ne sodi v prerokovanje, nudi pa razlago in drugačen pogled na marsikaj.

Priznana slovenska numerologinja Lili Sorum je že v začetku letu napovedala, da se bosta v 2020 spopadli "Svetloba in Tema“. "To se bo na osebni ravni odražalo predvsem v naših odzivih, ki bodo izhajali ali iz Ljubezni in zaupanja (Svetloba) ali pa iz strahu (tema). Pričakujemo lahko težke izzive in koronavirus, se bojim, je le prvi od njih.“

Lili Sorum | Avtor: Anže Godec Anže Godec
Seštevek letnice 2020 je 4. To število povezujemo s fizičnim telesom in tudi zdravjem. "Zanimivost: Kitajska je letos v letu 4, zato ni presenetljivo, da se je bolezen tam pričela. Slovenija je letos pod vplivom števila 8, zato predvsem delamo na lastni organiziranosti in učinkovitosti. Izjemno očitno bo, kje ''škripa'',“ pravi Sorum.

Kaj prinašajo posamezne številke?

"Zaradi vpliva števila 2, ki simbolizira povezovanje, komunikacijo, odnose, lahko sklepamo, da bo šlo v primeru bolezni za hitro prenosljivo bolezen, ki bo šla (vpliv števila 0) na ''vse ali nič''. Torej, ne bo kaj dosti izbirala, kdo se lahko naleze. Celotno leto zaradi dveh ničel označuje čas pretiranih reakcij, ko lahko zelo hitro zapademo v paniko (kar jasno dokazujejo pretepi v trgovinah zaradi toaletnega papirja) ali pa zadevo popolnoma ignoriramo. Dobra novica je, da lahko število 0 pomeni tudi, da bo virus tako nenadoma, kot se je pojavil, tudi popustil. Seveda ne bo izginil, seveda bodo posledice še vedno občutne, a predvidevati je, da bo popustil panični strah.“

Na Joongli znani Slovenci pozivajo: Ostani doma!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.