Magazin > Odnosi in prosti čas
41 ogledov

Privohajte si partnerja

par moški ženska objem Profimedias
Iščete partnerja in ne veste, kako do njega. Američani se po novem zanašajo na vonj.

Na spletni strani Smell Dating strankam pomagajo najti ustreznega partnerja na podlagi telesnega vonja. Pozabite na slike ali življenjepis osebe. Ključen je vonj. 

Ko se prijavite na stran, vam pošljejo majico, ki jo morate nositi tri dni, ne da bi uporabljali dezodorant. Tako nošeno majico vrnete in na podlagi vašega vonja, vam bodo poslali deset vzorčkov drugih uporabnikov. Vzorčke izrežejo iz majic, ki so jih uporabniki nosili tri dni, tako kot vi. Vaša naloga je, da povohate vzorčke in sporočite, kateri vonj vam je najbolj všeč. 

Upravljavci spletne strani bodo preverili, s kom se ujemate in vam poslali izbrani kontakt. Vse ostalo je na vas. Ker želijo, da so njihovi uporabniki odprtega duha in se zanesejo na molekularno intuicijo, uporabnikov ne vprašajo ne po spolu ne po spolni orientaciji. Z molekularno intuicijo želijo oživiti telesno izkušnjo, ki jo je internet zamenjal s prividi in avatarji. 

Usluge spletne strani so trenutno na voljo le uporabnikom na območju New Yorka, ki ob prijavi na stran plačajo 25 dolarjev. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.