Magazin > Odnosi in prosti čas
1537 ogledov

Razkrij mi svoj ascendent in povem ti, kako seksaš, 2. del

astrologija Shutterstock
Ali veste, kaj vaš podznak oziroma ascendent, ki sicer kaže na prizmo, kako vas vidijo drugi, pove o dojemanju seksualnih sfer? Pripravili smo pogled na seks, skozi prizmo acendentov od Tehtnice-Ribi ...

Tehtnica

Ste šarmantna, lepa in magnetična oseba, saj je vladarica Tehtnice Venera. Okoli vas se tre oboževalcev na vsakem koraku. Seks vam v prvi vrsti predstavlja sredstvo za pridobitev ljubezni in razumevanja. Kot oseba romantične narave rade volje ugodite željam svojega partnerja, velikokrat ste v razpoloženju, da izkazujete ljubezen in skrbna čustva do osebe poleg sebe, radi podarjate komplimente in jih še rajši sprejemate … Seks vam predstavlja del večje zgodbe, kamor sodijo tudi flirtanje in osvajanje.   

Škorpijon 

Ste magnetična oseba z izjemno močnim seksualnim apetitom. Vaša želja po uživanju v seksu je izjemno močna in zaradi nje lahko v postelji dosežete neslutene užitke. Spolnost jemljete izjemno resno, kar je tudi razlog, da niste zainteresirani za seks kar tako za eno noč. Skozi posteljne aktivnosti tudi  kontrolirate trenutno situacijo, v razmerju pa brez dvoma potrebujete močno strast. Seksualno aktivnost namreč doživljate tudi kot emotivno vez, med drugim pa vam po vsej verjetnosti ustreza sadomazohistični seks. V primeru, da vas partner v seksu ne zadovolji, ga po vsej verjetnosti ne boste gledali prav dolgo ...

Strelec

Za vas je seks v prvi vrsti zabava, v kateri zelo uživate. Nanj običajno ne gledate tako resno, kot drugi astrološki podznaki, saj ste spontani in včasih celo promiskuitetni. Pri tem ste pripravljeni preizkusiti različne variante, ob čemer skrbite za to, da je vaše seksualno življenje ves čas zanimivo in sveže. Seks vam v prvi vrsti predstavlja avanturo, v razmerju pa si želite predvsem veliko svobode.

Kozorog

Ascendentalni Kozorog se ponavadi ne ponaša z izjemno močno seksualno slo. Gre za pozicijo, ki jo v prvi vrsti zaznamujeta premišljenost in kanček togosti. To je tudi razlog, da glede seksa stvari dobro premislite in se ne podajate v nepoznane in tvegane avanture. Ko se začne nova seksualna zgodba z nekom, ste neposredni, predpogoj pa je dobro poznavanje partnerja. Pri tem vas perverzije in seksualna eksperimentiranja ne ganejo, bolj vam prija tradicionalna oblika ljubljenja. Nad svojim seksualnim življenjem imate radi dober nadzor, sovražite pa pojavljanje stvari iznenada, izven dometa vaše rutine. Je pa res, da ste pri tem pravi maratonec. 

Vodnar

Osebe, rojene z ascendentom v Vodnarju, so pri svojem seksualnem življenju nekonvencionalne in nepredvidljive. Ponavadi v spolnosti niste posesivni in izžarevate izjemno prijateljski značaj. Dejavnosti ljubljenja je tako v prvi vrsti obarvana s prijateljskim tonom, malo manj pa z divjim in strastnim seksom. Je pa res, da obožujete seks na nekonvencionalnih mestih in ponavadi niste preveč resno vezani samo na enega partnerja. V razmerju ste resnični individualist.  

Ribi

V primeru, da ste rojeni v podznaku Ribi, ste pri seksu veliko pripravljeni narediti na način, ki si ga želi vaš partner. Polni ste globokih emocij in velikokrat iščete priložnost, da bi jih pokazali. Seks je brez dvoma eden izmed načinov za to. Ponavadi si želite, da bi iniciativo pri seksualnih aktivnostih dal vaš partner, za katerega z vso vnemo nato poskrbite, da je v postelji zadovoljen. Perverznost in eksperimentiranje v spolnosti vam nista blizu.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.