Magazin > Odnosi in prosti čas
113 ogledov

Rojenim v tem znamenju se raje ne zamerite

razhod Profimedias
Težko boste razbili ta trd oreh. Bolje, da jih ne izdate.

Ljudi, rojene v znamenju raka, je zelo težko pripraviti do tega, da bi se vam odprli in popolnoma predali. Velikokrat so zelo trd oreh, a če vam uspe, da vam rakec popolnoma zaupa, boste uživali v njegovi toplini, ljubezni in pozornosti. So eden najbolj ljubečih horoskopskih znamenj. Če pa boste raka izdali ali se mu zamerili z nekorektnim odnosom, se pazite – njegov oklep bo postal neprebojni jopič, njegove klešče pa hitrejše od vseh metkov.

Raki so zelo zvesti in se zavedajo, da imajo ljudje napake, zato velikokrat odpustijo in (načeloma) ne zamerijo hitro. Vseeno pa globoko v sebi vedo, da odnos s človekom, ki jih je razočaral, ne bo nikoli več isti. Sami sebe opominjajo, naj ne bodo tako zelo naivni, kot so in se s to osebo nikoli več ne sprostijo popolnoma. Zato se jim raje ne zamerite, raki si zapomnijo vse in poskrbijo, da na to opomnijo tudi prijatelje in partnerja. Z rakom boste vedno vedeli, na čem ste in kakšen je njihov odnos do vas

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.