Magazin > Odnosi in prosti čas
14403 ogledov

S tem znanim Slovencem bi najraje spale Slovenke? To ni Jan Plestenjak, ampak ...

orgazem, klitoris, seks Profimedias
Portal urgenca.com je objavila rezultate ankete "Seks in Slovenci 2019".

Spletno anketo je v celoti izpolnilo 17668 ljudi, od tega 71 % moških in 29 % žensk. Največ anketirancev je spadalo v starostno skupino od 18 do 20 let (22 %) in  21 do 25 let (20 %). 

Sodelujoči so odgovarjali na različna vprašanja, med drugim tudi na to, s katerimi znanimi Slovenci bi najraje skočili v posteljo. 
 
Največ anketiranih Slovencev bi svoje posteljne radosti delilo s Tanjo Žagar (n = 639), privlačijo pa jih tudi Katarina Čas (n = 146), Nika Zorjan (n = 103), Ines Erbus (n = 98), Nina Pušlar (n = 95). Na drugi strani so nam anketirane Slovenke zaupale, da jih med znanimi Slovenci najbolj privlači Franko Bajc (n = 121), sledijo pa mu Jan Plestenjak (n = 118), Challe Salle (n = 78), Domen Valič (n = 77), Luka Basi (n = 74). 

Kateri tuji zvezdniki nas najbolj privlačijo? Moški pravijo, da Severina Vučković, sledita pa ji Jennifer Lopez in Jennifer Aniston. Med znanimi moškimi imeni se pojavljajo predvsem Zac Efron, Brad Pitt in Johnny Depp

Katere položaje Slovenci najbolj obožujejo? Na prvem mestu je pasji položaj (18 %), "jahačica" (16 %), oralni seks (15 %), misijonarski položaj (14 %) in položaj 69 (13 %). 

Na vprašanje, kaj je moškim najbolj pomembno, preden se z žensko odpravijo v posteljo, jih je največ (24%) odgovorilo, da jih privlačijo predvsem postavne ženske, z lepo zadnjico (18 %), smislom za humor (14 %) in lepimi očmi (13 %). Kaj pa pravijo anketirane Slovenke? Prepričljivo vodijo odlike, kot so smisel za humor (27 %), inteligenca (24 %) in lepota oziroma videz (23 %) moškega. 

Ko so Slovence in Slovenke vprašali, kako pogosto imajo spolne odnose, je največ anketiranih odgovorilo, da večkrat na teden (50 %). S 24 % so sledili tisti, ki imajo spolne odnose največ enkrat tedensko, s 16 % deležem pa odgovor, da se to zgodi bolj redko. 10 odstotkov pa jih je odgovorilo, da so spolno aktivni zgolj enkrat na mesec. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.