Magazin > Odnosi in prosti čas
87 ogledov

S kom bi se najbolje ujeli

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ime in priimek v kombinaciji z rojstnim datumom je po mnenju numerologov zakladnica informacij. Ker je danes valentinovo, poglejmo, kaj številke povedo o našem čustvenem življenju. Več o tem z numerologinjo Lili Sorum.

Imamo pet osebnih števil, ki jih izračunamo iz imena in priimka ter rojstnega datuma. Poglobili se bomo v Število duše, ki opisuje naše srčne zadeve. Do tega števila pridete tako, da seštejete vrednosti samoglasnike v imenu in priimku, dokler ne pridete do ene cifre.

Vrednosti samoglasnikov:

A = 1
E = 5
I = 9
O = 6
U = 3

Število duše 1
Ste samostojna oseba, ki si ob sebi želi ali zelo neodvisno osebo ali pa nekoga, ki vam bo podrejen. V mladosti lahko hrepenite po odnosu, ki vam daje občutek prodornosti in posledično pomembnosti. Pri drugi osebi najbolj spoštujete samoiniciativnost, lahko pa pride do močnih trenj, kadar nimata podobnih pogledov na svet. Radi imate aktivne osebe, saj ne veste, kaj bi počeli s tistimi, ki mečkajo, nihajo ali so neodločni. Raje ste sami kot v slabi družbi. Dobro bi ujeli s Številom duše 5 in 8.

Število duše 2
Radi imate občutek pripadanja in vsega se raje lotevate v družbi. Dobri ste v komunikaciji ter prilagajanju. Za vas je največji izziv razlikovati med: prilagoditi se in podrediti se. Obstaja možnost, da vas imajo osebe, ki jih ljubite, za rpedpražnik. Ob sebi potrebujete nekoga, ki rad počne stvari v dvoje. Torej, nekdo, ki potrebuje veliko svobode (Število duše 5) ni primeren partner, ker se bi počutili osamljene. Dejansko si želite Življenje deliti z nekom, zato bi se najbolje ujeli z osebami, ki imajo Število duše 2, 3 ali 6.

Število duše 3
Ko ste zaljubljeni, vse doživljate zelo intenzivno. Slišite travo rasti, smeji se vam in vaša edina ter najpomembnejša želja je osrečiti ljubljeno osebo. Pazljivi bodite, da z drobnimi presenečenji ne pretiravate. Pomembno je, da se vi ob partnerju počutite čustveno varne. Osebe, ki rade manipulirajo ter svoj ego ''pumpajo'' z zaničevanjem, bodo poskušale sebe nahraniti preko vas. Okrepite se. Pravico imate reči ''ne''. Ujeli bi se s števili 2, 6 in 9.

Število duše 4
Odnos doživljate kot vajino malo skupnost, ki je pomembnejša od vaših osebnih načel in potreb. Torej, zvezo postavite na prvo mesto, zato zavoljo ohranitve odnosa marsikaj oprostite in ste pripravljeni sprejeti. Zvezo dojemate kot kočijo – dva jo vlečeta. Niste ljubitelj nenadnih sprememb in presenečenj. Najbolj cenite varnost in dolgotrajnost, zato vas oseba, ki je impulzivna (Število duše 1 ali 5), ne bi osrečila. Možno je, da ste preveč vztrajni, zato vam očitajo trmoglavost.

Število duše 5
50 odtenkov sive je zagotovo pisala oseba pod vplivom vibracij števila 5! Ste čutni, senzibilni, odprti in strastni. Če ste v zvezi in se ne najdete v opisu, ste v odnosu z napačno osebo. Notranji ogenj, iskrica je pokazatelj, ali ste za skupaj ali ne. Potrebujete svobodo, kar ne pomeni, da ste neodgovorni. Osebe, ki so počasne ali (za vas seveda) rigidne, vas ne bi osrečile, ker bi se počutili ujete (Število duše 4 ali 7). Ob sebi potrebujete osebo, ki zna začutit ogenj (števili 1 in 5, tudi 8).

Število duše 6
Na prvo mesto postavljate družino ter harmonijo, zato zavoljo miru prenesete tudi situacije, ki so do vas lahko nesramne, žaljive in zaničevalne. Bodite pozorni, da niste predpražnik za osebe, ki hranijo svoj ego s tem, da vas kritizirajo. Ne bojte se biti sami, ravno tako boste namreč privabili partnerja, ki vas bo cenil. Ne kompenzirajte z izrazom ''družina'', kar bi moralo biti osebna sreča in ljubezen. Dobro se ujamete s Številom duše 2 in 3 ali 9.

PREBERITE ŠE: IME RAZKRIVA, KAKŠEN JE V POSTELJI

Število duše 7
Marsikdo vas lahko dojema kot čustveno hladne, a temu ni tako. Ker najbolj cenite resnico in zaupanje,  v svojo intimo ne spustite vsakogar - kar se lahko seveda narobe interpretira. Ob sebi potrebujete zanesljivo osebo, ki ni nagnjena k čustveni drami. Osrečila vas bo oseba, ki bo spoštovala in sprejela vaše najbolj drobne delčke. Dobro se počutite v družbi oseb s Številom duše 4 in 8. Pozorni bodite na podrobnosti, saj vas te osrečujejo.

Število duše 8
Prvi izziv na področju odnosov je učenje uravnovešanja. En del hrepeni po prevladi, si želi biti šef in na noben način ne dovoli, da bi vam kdorkoli kakorkoli ukazoval. Lahko se ujamete v začarani krog ega, ki išče potrditve in srečo v materialnih dobrinah namesto v ljubezni. Ob sebi si želite osebo, ki je samostojna in odločna, a si jo na nek način poskušate prekašati ali celo podrediti. Dobro bi se ujeli s Številom duše 1 in 5.

Število duše 9
Ste topli in sočutni, pravzaprav bi lahko rekli, da ste duša zdravilca. Na področju odnosov pa se lahko zgodi, da sočustvujete z okolico, s svojim partnerjem pa ne. Oseba ob vas se lahko zato počuti samoumevna ali nepomembna. V mlajših letih se učite preseči izzive posploševanja, niso vsi moški/ženske enaki. Osrečila bi vas oseba s Številom duše 3, 6 ali 9. Tudi vi se učite umetnosti postavljanja mej in samozavesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.