Magazin > Odnosi in prosti čas
5654 ogledov

S 'kunyazo' do neverjetnega užitka

Orgazem Profimedias
Bi v spalnici radi preizkusili kaj novega?

Pri kunyazi, tehniki, ki prihaja iz Ruande, gre za to, da moški s penisom udarja po sramnih ustnicah in klitorisu, vibracije, ki pri tem nastanejo, pa naj bi ženske pripeljale do orgazma ali jo vsaj še dodatno vzburile. Kunyaza je v Ruandi del tradicije. Moški in mlada dekleta se na to spolno tehniko pripravljajo več let. Punčkam že zelo zgodaj raztezajo sramne ustnice, da bi bile te v poznejših letih bolj občutljive in bi dekleta lažje prišla do orgazma. Tistim ženskam, ki bi si želele preizkusiti kunyazo, se zato priporoča, da svoje sramne ustnice kot pripravo na akt nekaj minut raztezajo.

Za razliko od drugih afriških držav, kjer je ženski užitek med seksom prepovedan, se lahko ženske v Ruandi javno pritožijo, če jih moški ni pripeljal do orgazma, pravi strokovnjakinja za seks Paula Lambert, ki poudarja, da od kunyaze prvič, ko jo boste preizkusili, verjetno ne boste imeli nič. Da bi prišli do želenega učinka, bo treba vaditi ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.